Picaset – Korkeatasoinen painotalo pääkaupunkiseudulla

Picaset on vuonna 1981 perustettu moderni painotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen teollisuusalueella. Pitkän kokemuksen omaavana yrityksenä tarjoamme luotettavaa ja nopeaa palvelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Asiakkaidemme toiveiden ymmärtäminen ja ensiluokkaisten painotuotteiden valmistaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Kun tavoitteenasi on viestisi tehokas ja huomiota herättävä välittäminen, Picaset on varma valintasi. Tarjoamme laajan valikoiman painopalveluita, jotka noudattavat alamme tiukimpia ympäristönormeja ja standardeja. Olemme tietoisia ympäristövastuustamme ja pyrimme aktiivisesti vähentämään jätettä sekä edistämään ympäristöystävällistä tuotantoa.

Esitepainatus – Laadukkuus etusijalla

Esite on tehokas väline yrityksesi tai tuotteesi esittelyyn asiakkaille. Se tarjoaa kätevän tavan jakaa tarinasi, herättää kiinnostusta ja vakuuttaa asiakkaat valitsemaan palvelusi tai tuotteesi. Esitteiden painatuksessa korostamme laatua ja kestävyyttä, jotka ovat myös meidän intohimomme kohteita.

Kun valitset Picasetin esitteiden painatukseen, voit olla varma, että saat laadukkaan ja ammattimaisesti toteutetun lopputuloksen. Toteutamme esitteesi taidokkaasti ja huolellisesti, varmistaen, että sisältösi erottuu edukseen ja lukija saa positiivisen kuvan yrityksestäsi tai tuotteestasi. Tarjoamme myös erilaisia erikoisviimeistelyjä, jotka tekevät esitteestäsi entistäkin houkuttelevamman ja mielenkiintoisemman.

Luotettava ja nopea painopalvelu

Tiedostamme liiketoiminnan kiireellisyyden ja määräaikojen tärkeyden. Tästä syystä pyrimme aina nopeisiin toimitusaikoihin ja varmistamme, että tuotteesi valmistuvat ajallaan ja huolellisesti. Henkilökohtainen palvelumme varmistaa, että voit luottaa toimituksiimme ja keskittyä itse liiketoimintasi muihin olennaisiin seikkoihin.

Olemme ylpeitä kyvystämme hoitaa myös kiireelliset tilaukset nopeasti ja luotettavasti. Voit olla varma, että tuotteet toimitetaan sovitussa aikataulussa ja ovat valmiita käytettäväksi. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme vain kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja palveluita, jotta voimme tarjota vastuullisen painopalvelun sekä asiakkaillemme että ympäristölle.