Teemme lähes kaiken kokoisia ja muotoisia tarroja

Kerro meille, mihin tarkoitukseen tarra tulee, me neuvomme oikean tarramateriaalin valinnassa. Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin painosmäärät nopealla aikataululla. Pyydä tarjous.

Tarrat voivat olla yksittäisiä kappaleita tai arkkeja, joissa on useampi tarra. Tarran taustapaperissa voi olla taustaviillot aukaisemisen helpottamiseksi tai tarran ääriviivat voidaan ritsata (viillottaa) päällipuolelta. Tarra voidaan tehdä myös siirtotarrana. Tärkeää on tietää, tuleeko tarrat ulko- vai sisäkäyttöön ja minkälaiselle pinnalle tarra asetetaan. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Tarrojen koot

Teemme lähes kaiken kokoisia ja muotoisia tarroja. Pienimmät tarrat ovat kooltaan muutamia millejä ja suurimmat taas metrejä.

Tarramateriaalin valinta

Tarramateriaalia valittaessa on tärkeä tietää, mihin tarraa tullaan käyttämään. Neuvomme mielellämme oikean materiaalin käyttötarkoituksen mukaan. Vaihtoehtoja löytyy perus paperitarrasta kestävään käyttöön. Erikoismateriaalejakin on tarjolla nykyään runsaasti.

Käytämme tarrojen painamiseen mm. seuraavia materiaaleja:

  • 80 g offsetpaperitarra normaaliliimalla, irtoavalla liimalla ja erittäin pitävällä liimalla
  • 80 g päällystetty mattapintainen paperitarra normaaliliimalla
  • 80 g päällystetty kiiltäväpintainen paperitarra normaaliliimalla
  • muovitarra sileille pinnoille (mattapinta)
  • muovitarra erittäin pitävällä liimalla (mattapinta, sään- ja liuottimien kestävä)
  • läpinäkyvä muovitarra
  • peittotarra (paperia, mattapinta, tarran läpi ei kuulla esim. alla oleva teksti)

Painovärien ilmoittaminen

Tarrat ovat lähes aina yksipuolisia.

Väripainatus ilmoitetaan 4/0 ja mustavalkoinen 1/0.

Painokelpoinen tiedosto

Toivomme tiedoston mieluiten pdf-tiedostona. Jos tarra ritsataan muotoon, olisi ritsauslinjan hyvä olla katkeamattomana hiuslinjana mukana. Muistathan leikkausvarat, jos sellaisia tarvitaan. Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.