Kalenterit

Seinäkalenterit, kuvakalenterit ja plannerit toiveidesi mukaan

Suunnittele itsellesi tai yrityksellesi uniikki seinäkalenteri, kuvakalenteri tai planneri. Toteutamme toiveidesi mukaiset kalenterit vuosikymmenten kokemuksella Helsingin Pitäjänmäessä.

Kuvakalenterit ja seinäkalenterit nimipäivillä

Laadukas seinäkalenteri omista kuvista kruunaa keittiön ja toimiston, mutta toimii myös käytännöllisenä yrityslahjana tai mainostuotteena. Picaset painattaa laadukkaat kuvakalenterit omista kuvista Yliopiston almanakkatoimiston nimipäivillä tai ilman, kumpi tyyli onkaan sinulle mieluisampi. Viimeistele kalenterin ulkonäkö ripustuskoukkua myöten – Picasetin kanssa toimiessa jokainen yksityiskohta pystytään toteuttamaan toiveidesi mukaisesti. Yleisimmät seinäkalenterien koot ovat A4 ja A3, mutta voit tilata myös standardista poikkeavia kokoja. Ja jos tykkäät enemmän vihkomallisista seinäkalentereista, sekin onnistuu.

Voit lähettää oman tiedoston tai pelkät kuvat, Picaset tekee toiveidesi mukaisen kalenterin

Seinäkalenteri omista kuvista itselle tai yritykselle nopeasti

Picaset toimittaa niin pienet kuin suuretkin painokset nopealla aikataululla, ja asiakaspalvelu auttaa kalenterin viimeistelyssä. Kunhan tiedät tuleeko kalenteri omaan käyttöösi, yrityksen työntekijöille vai ilmaiseksi jaettavaksi yrityslahjaksi, niin saat tarvittaessa lisätietoja ja apua esimerkiksi kalenterin ripustusvaihtoehdoista, postitukseen sopivista kokovaihtoehdoista, kuvien asettelusta ja ruudukon mitoittamisesta.

Kalenterien painatuksessa käytetään laadukkaita papereita, joissa kuvat toistuvat hyvin. Laadukkaan painojäljen lisäksi paperi on riittävän paksua, jotta sivut eivät repeydy normaalissa käytössä.

Kaikenlaiset kalenterit moneen käyttöön

Painotalosta saat perinteisten seinäkalentereiden lisäksi myös muunlaiset kalenterit, päivyrit ja plannerit, joiden avulla arjen sekä työn muistiinpanot ja suunnittelu on helppoa. Monella meistä kulkee digitaalinen kalenteri mukana taskussa tai läppärissä, mutta fyysinen kalenteri voi auttaa hahmottamaan ja sisäistämään asioita paremmin, ylläpitää käsin kirjoittamisen taitoa ja antaa myös enemmän tilaa luovuudelle sekä visuaalisille muistiinpanoille.

Kalenterin koko kannattaa miettiä sen mukaan, mihin käyttöön se tulee. Mukana kulkeva kalenteri on usein maksimissaan A5-kokoinen, jotta se mahtuu kätevästi laukkuun ja reppuun. Vihkokalentereissa sivut ovat myös niin paksut, että kirjoitus ei näy paperin toiselle puolelle. Seinäkalenterit voivat olla mitä kokoa tahansa, yleisin yhden sivun koko on A4 riippumatta siitä, aukeaako kalenteri aukeamaksi vai käytetäänkö sitä yksisivuisena.

Tilaa kustomoidut tarvikkeet bujoiluharrastukseen

Luovuutta ja visuaalisuutta tukee bujoilu, eli bullet journaling, joka on saavuttanut suuren suosion digijohtoisessa maailmassa. Bujoilussa kalenteri luodaan joka kuukausi itse, joko tyhjään vihkoon tai valmiiksi painettuun pohjaan. Koska kalenterin sisältö suunnitellaan itse, voit bujoilussa käyttää vihkoa pelkästään kalenterina, tai yhdistää samoihin kansiin kalenterin, päiväkirjan, muistivihon ja vaikkapa budjetin seurannan tai ruokasuunnittelun.

Picasetilta saat perinteisten kuvakalentereiden lisäksi bujoiluun sopivat tyhjät vihkopohjat ja erilaiset tarrat omalla designilla, kun haluat liikkeesi valikoimaan persoonallisia vaihtoehtoja bujoiluharrastukseen. Täällä voit lukea lisää tarroista.