Kalenterit

   omilla kuvilla ja nimipäivillä

Meiltä kalenterit nimipäivillä

Painamme laadukkaita seinäkalentereita Almanakka-toimiston nimipäivillä tai ilman. Yleisimmin seinäkalenterit ovat A3- tai A4-kokoisia, mutta miksei vaikka A5 tai jokin standardista poikkeava koko. Kalentereihin saa metallisen wiresidonnan ripustuskoukulla tai ilman. Kalenteri voi olla myös vihkomallinen, jolloin se tehdään nidonnalla.

Teemme niin pienet kuin suuretkin painokset nopealla aikataululla. Yrityksen tai yhdistyksen oma kalenteri muistuttaa mukavalla tavalla käyttäjäänsä vuoden jokaisena päivänä.

Wiresidotut ripustuskoukulla varustetut kalenterit ovat näyttäviä, ja niiden sivut pystyy kääntämään kuukausittain kalenterin taakse. Seinäkalenterin voi toteuttaa myös vihkomallisena eli nidottuna, jolloin kalenterin reunassa on reikä ripustusta varten. Vihko on helpompi esim. postittaa asiakkaille.

Käytämme painatuksessa laadukkaita papereita, jolloin kuvat toistuvat hyvin. Paperin pitää olla lisäksi tarpeeksi paksua (esim. 170 g), jotta sivut eivät repeydy (vrt. vihkon reikäripustus).

Voit lähettää oman tiedoston tai pelkät kuvat. Teemme toivomuksesi mukaisen kalenterin.

Kaikenlaiset kalenterit moneen käyttöön

Meiltä saat myös erilaisia kalentereita, päivyreitä  ja plannereita, joihin on helppo kirjata ylös tärkeitä asioita tai suunnitella tulevaa. Painetut plannerit ja kalenterit ovat viimeaikoina kasvattaneet suosiottaan digitaalisten kalentereiden rinnalla. Monille fyysinen kalenteri on mieluisampi vaihtoehto ja se auttaa paremmin hahmottamaan ja sisäistämään asioita.

Suuren suosion on saavuttanut myös bujoilu, eli bullet journaling, jossa luot kalenterin itse, joko tyhjään tai valmiiksi painettuun pohjaan. Bujoilussa sinulla on kalenteri, päiväkirja ja muistivihko samoissa kansissa. Meiltä saat myös tilattua bujoiluun sopivat tarrat omalla designilla. Katso lisää tarroista.

Kalenterin koko kannattaa miettiä sen mukaan, mihin tarkoitukseen se tulee. Jos kalenterin on tarkoitus kulkea laukussa mukana, niin koon on hyvä olla sen mukainen. Yleinen koko kalentereille on A5. Sivujen tulee olla tarpeeksi paksut, jotta kirjoitukset eivät näy paperin toiselle puolelle. Autamme mielellämme oikean paperin paksuuden valinnassa.