Kaikki painotuotteet yrityksesi tarpeisiin

Meiltä saat tilattua helposti kaikki painotuotteet samasta paikasta ja juuri sellaisena kuin ne haluat. Myyjämme auttavat sinua mielellään.

Painotuotteiden avulla avulla teet yrityksesi tunnetuksi ja näkyväksi. Pyydä tarjous.

Tapahtumatuotteet

Erilaisiin tapahtumiin tarvitaan erilaisia painotuotteita.

Tapahtumapassit

Tapahtumapassit ovat oiva tapa kertoa muille, ketkä kaikki kuuluvat samaan tapahtumaan ja mikä kenenkin rooli tapahtumassa on. Passin toiselle puolelle voidaan painaa esimerkiksi tapahtuman aikataulu tai kartta. Kerää osallistujen nimet ym. halutut tiedot Exceliin, niin personoimme kullekin osallistujalle yksilöllisen passin.

Tapahtumapassit painamme yleensä suoraan muoville, jolloin ne eivät repeydy, eikä niitä ei tarvitse erikseen laminoida. Ekologinen vaihtoehto on painaa passit kartongille, jolloin ne voidaan kierrättää paperinkeräykseen. Tapahtumapasseissa on pyöristetyt kulmat ja kiinnitysreikä. Jos haluat reiät molempiin kulmiin, niin ilmoita siitä tilauksen yhteydessä. Halutessasi saat kätevästi myös kaulanauhat mukaan.

Meiltä saa myös nimikortteja koteloineen. Nimikortit voi kiinnittää vaatteeseen joko hakaneulalla tai klipsillä, jotka molemmat tulevat kotelon mukana.

Pääsyliput

Erilaisten lippujen ja kuponkien painaminen onnistuu kauttamme. Lipuissa voi olla halutessasi juokseva numerointi tai repäisykohta (perforointi). Pääsylippuihin voi myös painaa ns. kiiltoefektiä (clear) sekä kulta- ja hopeapainatusta, jolloin lippu on vaikeampi väärentää.

Kysy ohjeet tai kerro mitä haluat, me autamme. Alla videolinkit kiillosta sekä kullasta ja hopeasta:

Clear Dry Ink -kiiltoefekti. Mukana myös InDesign ohjeet: https://www.youtube.com/watch?v=SSnhfcdONK0

Kulta- ja hopeapainatus, sis. ohjeet: https://www.youtube.com/watch?v=fM2GKBAwQcM

Liput voidaan tarvittaessa myö niputtaa esim. 5 kpl:een nippuihin tai liimata paksummaksi blokiksi. Toimita meille valmis aineistosi tai anna meidän suunnitella lippu tapahtumaasi.

Kupongit ja alennusliput

Vauhdita myyntiäsi alennus- tai kilpailukupongilla! Voimme painaa kuponkeihin vaihtuvat koodit.

Myymälätuotteet

Meiltä saat myymälämateriaalit eli POS-materiaalit (point of sales) sujuvasti samasta paikasta. Valmistamme esim. julisteet, banderollit ja muut suurtulosteet, roll-upit, pöytäständit ja esitteet ammattitaidolla. Tässä on muutamia esimerkkejä tuotteista.

Hyllypuhujat ja mobilet

Helppo ja edullinen tapa herättää ostajan mielenkiinto myymälässä on hyllypuhuja tai mobile. Hyllypuhujalla saat tuotteesi erottumaan muista tuotteista. Varren avulla ne tulevat esiin hyllystä ja kiinnittävät asiakkaan huomion.

Saamme leikattua tuotteet lähes muotoon kuin muotoon. Myös stanssaus onnistuu ja meiltä löytyykin valmiita stanssipohjiakin moneen lähtöön. Valmistamme paljon erilaisia muotoonleikattuja tuotteita, kuten esimerkiksi ovihenkareita hotelelleihin ja hyllypuhujia kauppoihin.

Hyllypuhujiin painetaan yleensä markkinointi- tai tuotetietoa, ja niitä käytetään mainoskampanjoissa. Hyllypuhujia on monen kokoisia ja muotoisia. Kysy meiltä valmiita muotoja eli stanssipohjia hyllypuhujille tai suunnittele oma muotosi itse. Me autamme hiomaan muodon toimivaksi.

Materiaalin valinta

Hyllypuhujissa tulee ottaa huomioon se, että kartongin tai muovin paksuus on juuri sopiva kyseiselle muodolle. Hyllypuhujan tulee kaartua nätisti hyllyn reunasta, eikä se saa jäädä törröttämään liian suorana tai vastaavasti roikkua liian lerppuna hyllyn reunasta. Autamme mielellämme oikean materiallin valinnassa, sekä varren pituuden ja leveyden tarkastamisessa. Myös hyllypuhujan käyttöikä vaikuttaa materiaalin valintaan – kartonki sopii lyhytaikaiseen ja muovi pitempiaikaiseen käyttöön.

Muuta tietoa

Hyllypuhujat on yleensä painettu vain yhdeltä puolelta. Niissä on valmiiksi kiinni kaksipuoliset teipit, jolloin ne on helppo kiinnittää hyllyyn.

Painokelpoinen tiedosto

Autamme mielellämme painokelpoisen hyllypuhujatiedoston valmistuksessa. Myös hyllypuhujan tiedosto vaatii bleedit eli leikkausvarat, kuten muutkin painotiedostot. Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.

Käyntikortit ja esitteet

Painamme käyntikortit laadukkaasti ja tarvittaessa nopeasti. Myös upeat viimeistelyt ovat mahdollisia. Katso lisätietoja täältä: Käyntikortit

Tilaa myös erilaiset esitteet ja mainokset samalla. Niiden avulla teet yrityksesi tunnetuksi ja näkyväksi. Katso lisää esitteistä täältä: Esitteet ja flyerit

Kirjekuoret ja itsejäljentävät lomakkeet

Silloin tällöin tarvitsee lähettää perinteistä kirjepostia. Yrityksen logolla painettu kuori antaa yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Voit lähettää meille vain logosi, niin saat meiltä valmiit kuoret. Kuoreen voi lisätä myös osoitetiedot. Painatuksen saa halutessaan myös kirjekuoren läppään.

Myös pienet määrät onnistuvat helposti.

Kirjekuorien koot

Yleisimmät kirjekuorikoot ovat:

 • C6, jonka sisään mahtuu A6
 • C65, jonka sisään mahtuu 210 x 105 mm
 • C5, jonka sisään mahtuu A5
 • C5-ikkunakuori
 • C4, jonka sisään mahtuu A4
 • E4-ikkunakuori (pystykuori esim. laskuille)
 • 155 x 155 mm

Kirjekuorien materiaali

Peruskuorissamme on harmaa sisäpainatus, jolloin kuoresta ei näy läpi. Kuoria saa tarrasuljennalla sekä konepostitukseen sopivalla liimalla. Kysy myös erikoiskuoria.

Itsejäljentävät lomakkeet

Vaikka itsejäljentävien lomakkeiden käyttö on vähentynyt viime aikoina, ne ovat silti käteviä monissa tilanteissa, joissa ei pystytä esimerkiksi tulostamaan asiakirjoja paperille. Itsejäljentäviä lomakkeita käytetään esim. asuntojen osto- ja myyntisopimuksissa, laskuissa, rahtikirjoissa, lähetteissä, saatteissa, kuiteissa.

Yleensä itsejäljentävät liimataan irtonaisiksi seteiksi ylhäältä tai vasemmalta. Toinen vaihtoehto on liimata kaikki setit sopivan paksuisiksi lehtiöksi eli blokeiksi, jolloin täytyy käyttää suojakartonkia settien välissä, tai vaihtoehtoisesti liimataan yliheittokansi, josta saa käännettyä kartonkiläpän setin väliin kirjoittamisen ajaksi, mikä estää jäljentymisen alla oleviin setteihin. Lähetä meille valmis aineisto tai me voimme tehdä lomakkeen ohjeittesi mukaan. Painamme myös numerosarjoitettuja lomakkeita. Jos sinulla on kysyttävää, niin soita 09 684 1066, lähetä viesti tarjouspyyntölomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen picaset@picaset.fi.

Käytännöllistä on valita lomakesettiin jokaiselle osapuolelle oma värinsä. Värilliset lomakkeet ovat muotoa:

 • 4-osainen (va-si-pu-ke): valkoinen päälliarkki (1), sininen väliarkki (2), punainen väliarkki (3), keltainen ala-arkki (4)
 • 3-osainen (va-ke-pu): valkoinen päälliarkki, keltainen väliarkki, punainen ala-arkki
 • 2-osainen (va-ke): valkoinen päälliarkki, keltainen ala-arkki
 • 2-osainen (va-va): valkoinen päälli- ja ala-arkki

Yksinjäljentävät paperit ovat aina valkoisia.

Painokelpoinen tiedosto

Toivomme tiedoston mieluiten pdf-tiedostona. Muistathan leikkausvarat, jos sellaisia tarvitaan. Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.