Painotuotteet yrityksille

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia painotuotteita yritysten tarpeisiin yli 40 vuoden kokemuksella. Hoidamme kiireisimmätkin tilaukset nopeasti ja valmiiksi toimitettuna paikan päälle.

Kaikki yrityksesi painotuotteet ketterästi samasta painotalosta

Myynninedistämiseen tarvitaan päivittäin useita erilaisia materiaaleja ja tarvikkeita, kuten flyereita, esitteitä, tarroja, julisteita ja käyntikortteja. Kauttamme saat tilattua nämä kaikki tuotteet ja enemmänkin, yksilöllisesti yrityksellesi brändättynä ja viimeisteltyinä. Laadukkaat painotuotteet tekevät yrityksesi toiminnasta sekä sujuvampaa että näkyvämpää.

Picaset on ketterä kotimainen painotalo Helsingin Pitäjänmäellä. Autamme sinua mielellämme yksittäisten tuotteiden tai laajojen kokonaisuuksien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Tapahtumatuotteet

Tapahtumapassit ja kaulanauhat

Painotalomme tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään toimistoissa tai myymälöissä toimivien yritysten tarpeisiin, vaan saat tilattua meiltä painotuotteet ja muut printtimateriaalit myös erilaisiin tapahtumiin. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi kanssamme ei tarvitse tinkiä toimitusnopeudesta, vaan helsinkiläinen painotalomme palvelee tarvittaessa nopeissakin tarpeissa.

Tapahtumapassit ovat oiva tapa kertoa muille, ketkä kaikki kuuluvat samaan tapahtumaan ja mikä kenenkin rooli tapahtumassa on. Passin toiselle puolelle voidaan painaa esimerkiksi tapahtuman aikataulu tai kartta. Kerää osallistujen halutut tiedot Exceliin, niin personoimme kullekin osallistujalle yksilöllisen passin.

Tapahtumapassit painamme yleensä suoraan muoville, jolloin ne eivät repeydy, eikä niitä ei tarvitse erikseen laminoida. Ekologinen vaihtoehto on painaa passit kartongille, jolloin ne voidaan kierrättää paperinkeräykseen. Tapahtumapasseissa on pyöristetyt kulmat ja kiinnitysreikä. Jos haluat reiät molempiin kulmiin, niin ilmoita siitä tilauksen yhteydessä. Halutessasi saat kätevästi myös passin väriin sopivat kaulanauhat mukaan tilaukseen.

Nimikortit ja nimikorttikotelot

Vaihtoehto tapahtumapassille on nimikortti ja kotelo. Nimikortit voidaan personoida kuten kaulapassit ja kortti laitetaan muovisen kotelon sisään. Nimikortit voi kiinnittää vaatteeseen joko hakaneulalla tai klipsillä, jotka molemmat tulevat kotelon mukana.

Nimitarrat

Kolmas vaihtoehto tapahtumapasseille on vaatteeseen kiinnitettävä tarra. Nimitarra voidaan myös personoida asiakkaan haluamalla tavalla, esim. henkilön nimi ja yritys. Suosittu muoto nimitarralle on pyöreä tai soikea.

Pääsyliput

Pääsylipuissa voi olla halutessasi juokseva numerointi tai repäisykohta (perforointi). Pääsylippuihin voi myös painaa ns. kiiltoefektiä (clear) sekä kulta- ja hopeapainatusta, jolloin lippu on vaikeampi väärentää. Liput voidaan tarvittaessa myös niputtaa esimerkiksi kymmenen kappaleen nippuihin, tai liimata paksummaksi blokiksi lippujen käsittelyä ja jakoa helpottamaan.

Autamme mielellämme pääsylippujen ja kuponkien suunnittelussa. Voit lähettää joko valmiin painovalmiin materiaalin, tai olla yhteydessä myyntiimme lippujen suunnittelua varten.

Kupongit ja alennusliput

Vauhdita myyntiäsi alennus- tai kilpailukupongilla. Voimme painaa kuponkeihin vaihtuvat koodit. Fyysinen, laadukas kuponki tai alennuslippu on hyvä apuväline f2f-markkinointiin, ilmaisjakeluun, tilauslahjoihin tai mihin tahansa muuhun jakoon. Konkreettinen lipuke on myös mieleenpainuvampi ja tulee käytettyä todennäköisemmin, kuin digitaaliset kupongit ja koodit.

Myymälätuotteet ja ständimateriaalit

Meiltä saat myymälämateriaalit eli POS-materiaalit (point of sales) sujuvasti yhdestä paikasta. Valmistamme esimerkiksi julisteet, banderollit, roll-upit ja muut suurtulosteet, sekä pienemmät pöytäständit, hyllypuhujat ja esitteet ammattitaidolla. Tässä on muutamia esimerkkejä tuotteista – jos et löydä tarvitsemaasi sivulta, ota yhteyttä myyntiimme.

Hyllypuhujat ja mobilet

Helppo ja edullinen tapa herättää ostajan mielenkiinto myymälässä on hyllypuhuja tai mobile. Hyllypuhujalla saat tuotteesi erottumaan muista tuotteista. Ulottuvan varren avulla ne tulevat esiin hyllystä ja kiinnittävät asiakkaan huomion.

Saamme leikattua mainostuotteet lähes muotoon kuin muotoon. Myös stanssaus onnistuu ja meiltä löytyykin valmiita stanssipohjia moneen lähtöön. Valmistamme paljon erilaisia muotoonleikattuja tuotteita, kuten esimerkiksi ovihenkareita hotelleihin ja hyllypuhujia kauppoihin.

Hyllypuhujiin painetaan yleensä markkinointi- tai tuotetietoa ja niitä käytetään mainoskampanjoissa. Hyllypuhujat on yleensä painettu vain yhdeltä puolelta. Niissä on valmiiksi kiinni kaksipuoliset teipit, jolloin ne on helppo kiinnittää hyllyyn.

Kysy meiltä valmiita muotoja eli stanssipohjia hyllypuhujille tai suunnittele oma muotosi itse. Me autamme hiomaan muodon toimivaksi.

Materiaalin valinta

Hyllypuhujissa tulee ottaa huomioon se, että kartongin tai muovin paksuus on juuri sopiva kyseiselle muodolle. Hyllypuhujan tulee kaartua nätisti hyllyn reunasta, eikä se saa jäädä törröttämään liian suorana tai vastaavasti roikkua liian lerppuna hyllyn reunasta. Autamme mielellämme oikean materiaalin valinnassa, sekä varren pituuden ja leveyden tarkastamisessa. Myös hyllypuhujan käyttöikä vaikuttaa materiaalin valintaan – kartonki sopii lyhytaikaiseen ja muovi pitempiaikaiseen käyttöön.

Käyntikortit ja esitteet

Laadukas, visuaalisesti erottuva käyntikortti sekä potentiaalista asiakasta puhutteleva esite ovat tärkeitä markkinointituotteita, joita jokainen yritys tarvitsee. Painamme sekä käyntikortit että erilaiset esitteet laadukkaasti, tarvittaessa myös nopealla aikataululla.

Jos haluat yrityksesi painotuotteisiin erottuvuutta, toteutamme käyntikortteihin ja esitteisiin myös upeat viimeistelyt sekä erikoispainatukset – vain mielikuvitus on rajana markkinointimateriaaleja suunnitellessa.

Kirjekuoret

Kun yrityksesi toimittaa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai suorajakeluun kirjepostia, on brändätty kirjekuori erottuva ja ammattimainen. Yksinkertaisimmillaan voit tilata yrityksesi näköiset kirjekuoret lähettämällä meille logosi painokelpoisen version, niin me toimitamme teille valmiit kuoret.

Yrityksen kirjekuoriin on mahdollista lisätä myös vastaanottajien osoitetiedot. Painatuksen saa halutessaan myös kirjekuoren läppään. Painatamme sekä isot erät että pienemmät määrät yhtä joustavasti ja nopeasti.

Kirjekuorien yleisimmät koot

 • C6, jonka sisään mahtuu A6
 • C65, jonka sisään mahtuu 210 x 105 mm
 • C5, jonka sisään mahtuu A5
 • C5-ikkunakuori
 • C4, jonka sisään mahtuu A4
 • E4-ikkunakuori (pystykuori esim. laskuille)
 • 155 x 155 mm

Kirjekuorien materiaali

Peruskuorissamme on harmaa sisäpainatus, jolloin kuoresta ei näy läpi. Kuoria saa tarrasuljennalla sekä konepostitukseen sopivalla liimalla. Kysy myös erikoiskuoria.

Itsejäljentävät lomakkeet

Vaikka itsejäljentävien lomakkeiden käyttö on vähentynyt, ovat ne edelleen käteviä monissa tilanteissa, joissa ei pystytä esimerkiksi tulostamaan asiakirjoja paperille tai halutaan samat tiedot nopeasti kahtena kappaleena. Itsejäljentäviä lomakkeita käytetään esimerkiksi asuntojen osto- ja myyntisopimuksissa, laskuissa, rahtikirjoissa, lähetteissä, saatteissa ja kuiteissa.

Yleensä itsejäljentävät lomakkeet liimataan irtonaisiksi seteiksi ylhäältä tai vasemmalta. Toinen vaihtoehto on liimata kaikki setit sopivan paksuiseksi lehtiöksi eli blokiksi, jolloin settien väleihin tarvitaan kirjoitussuoja. Suojana voidaan käyttää suojakartonkia tai lehtiöön liimattua yliheittokantta, jotka estävät jäljentymisen alla oleviin setteihin.

Voit tilata itsejäljentävät lomakkeet omalla materiaalillasi, tai suunnitella kanssamme uuden lomakkeen. Painamme tarvittaessa myös numerosarjoituksen lomakkeisiin.

Itsejäljentävien lomakkeiden värivaihtoehdot

Käytännöllistä on valita lomakesettiin jokaiselle osapuolelle oma värinsä. Värilliset lomakkeet ovat muotoa:

 • 4-osainen (va-si-pu-ke): valkoinen päälliarkki (1), sininen väliarkki (2), punainen väliarkki (3), keltainen ala-arkki (4)
 • 3-osainen (va-ke-pu): valkoinen päälliarkki, keltainen väliarkki, punainen ala-arkki
 • 2-osainen (va-ke): valkoinen päälliarkki, keltainen ala-arkki
 • 2-osainen (va-va): valkoinen päälli- ja ala-arkki

Yksinjäljentävät paperit ovat aina valkoisia.