Käyntikortit

Luo ensivaikutelma, joka jää mieleentilaa laadukkaat käyntikortit nopeasti ja helposti Picasetilta. 

Käyntikortti on pieni pala brändiäsi 

Käyntikortti antaa ensivaikutelman yrityksestä tai henkilöstä. Se jää muistoksi tapaamisesta ja kannustaa yhteydenottoon vielä pidemmänkin ajan päästä. Siksi on tärkeää, että käyntikortti on painettu laadukkaasti ja näyttää hyvältä.   

Painamme laadukkaat käyntikortit nopeasti. Picasetin valikoimista löytyy jokaiselle yritykselle brändiin sopivat kortit. Halusitpa sitten 100 % kierrätyskuidusta valmistetut käyntikortit, upeita erikoisefektejä sisältävät näyttävät kortit tai vaikkapa vedenkestävät käyntikortit, Picaset on oikea valinta painotaloksi.  

Toimitamme käyntikortit postitse parissa kolmessa päivässä ympäri Suomen. Noutamalla saat kortit jopa samana päivänä. Toimita painovalmis tiedosto sähköpostitse tai tilaa kortit verkkokaupastamme. Voimme myös valmistaa aineiston toiveittesi mukaan. 

Käyntikortin koko ja muoto

Käyntikortteja voi valmistaa sen kokoisena ja muotoisena kuin haluat.  

Yleisimmät käyntikorttikoot ovat: 

  • 90 x 50 mm (perinteinen käyntikorttikoko Suomessa) 
  • 85 x 55 mm (kansainvälinen koko, lähellä luottokortin kokoa)

Käyntikortti voi olla myös perinteisestä mallista erottuvampi. Se voi olla vaikka neliö, pyöreä tai pyöristetyillä kulmilla, tai se voidaan stanssata johonkin erikoisempaan muotoon. Persoonallinen käyntikortin koko ja muoto auttavat erottumaan muista. Oli kyse perinteisestä mitoituksesta tai rohkeasta muotoilusta, saat kestävät ja erottuvat käyntikortit Picasetilta. 

Premium käyntikortit – anna paras mielikuva yrityksestäsi 

Käyntikortti on painotuotteena kuin yrityksesi tuotepakkaus. Jokainen kuluttajatuotteita myyvä yritys haluaa, että oma tuote erottuu kilpailijoiden tuotteista kaupan hyllyltä ja viestii pakkauksellaan tuotteesta haluttua mielikuvaa. Samaa ajatusta kannattaa soveltaa käyntikortteihin.  

Käyntikortteihin kannattaa panostaa. Ne ovat suhteessa pieni investointi siihen, minkä kuvan yrityksesi haluaa antaa itsestään.  

Premium käyntikortit ovat astetta parempia käyntikortteja. Ne saavat vastaanottajan hypistelemään korttia kädessään ja saavat aikaan wau-efektin. Käyntikortit voidaan painaa esimerkiksi erikoismateriaaleille, kuten martioidulle eli pintakuvioidulle kartongille tai ne voidaan laminoida ylellisellä Soft Touch –laminoinnilla. Premium-korteissasi voi myös olla foliointia, erikoisvärejä tai kohopainatusta – Premium käyntikorttien avulla luot hyvän ensivaikutelman ja erotut muista.     

Lue lisää käyntikorttien ensivaikutelmasta, erikoisefekteistä sekä käyntikortti-ideoista täältä!  

Nouda käyntikortit nopeasti Helsingin Pitäjänmäeltä 

Unohditko tilata käyntikortit ja tärkeä tapaaminen alkaa kohta? Meiltä saat käyntikortit hyvinkin nopeasti.  

Jos sinulla on aineisto valmiina ja pääset noutamaan käyntikortit Helsingin Pitäjänmäeltä, voimme tehdä sinulle käyntikortit jopa tunnissa. Muualle Suomeen käyntikorttien toimitukset onnistuvat jopa seuraavaksi päiväksi. Soitathan meille aina kiireellisimmissä tapauksissa numeroon 09 684 1066. 

Tilaa käyntikortit netistä tai ota yhteyttä  

Haluatko tehdä vaikutuksen jo seuraavassa kohtaamisessa? Voit tilata käyntikortit netistä verkkokauppamme kautta tai ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua luomaan erottuvat käyntikortit, joilla varmasti jäät mieleen.