Käyntikortti edustaa yritystäsi

Painamme laadukkaita käyntikortteja nopeasti. Toimitukset ympäri Suomea postitse parissa kolmessa päivässä. Noutamalla saat kortit jopa samana päivänä. Toimita painovalmis tiedosto sähköpostitse tai tilaa kortit verkkokaupastamme. Voimme myös valmistaa aineiston toiveittesi mukaan.

Käyntikortti edustaa yritystä tai sinua, ja on siksi tärkeää, että se näyttää hyvältä ja on painettu laadukkaalle kartongille. Kortteihin on myös saatavilla monenlaisia viimeistelyjä. Saat käyntikortit todella edustavan näköiseksi mm. Soft Touch -laminoinnilla, kiiltoefektillä, folioinneilla ja kulta- tai hopeapainatuksella. Esim. Soft Touch -laminoinnin päälle kiiltoefektikuvio on erikoisen näyttävä. Voimme toteuttaa puolestasi efektit, kerrot vain mitä haluat.

Efektit

Voit katsoa alla olevilta videoilta, miten määrittelet painotiedostoihin kulta- tai hopeapainatuksen tai läpinäkyvän Clear -kiiltoefektin.

Kulta ja hopea painoväri

Clear -kiiltoefekti

Käyntikorttikoot ja muodot

Yleisimmät käyntikorttikoot ovat 90 x 50 mm ja 85 x 55 mm (n. luottokortin koko). Painamme tietenkin asiakkaan toivomuksen mukaan minkä kokoisia käyntikortteja tahansa.

Käyntikortti voi olla myös jotain hieman erikoisempaa, kuten neliön mallinen, pyöristetyillä kulmilla (tai vain yhdellä pyöristetyllä kulmalla), laminoitu (ylellinen Soft Touch -laminointi), viistokulmainen, rei’itetty, kimaltava, muovinen, jne. Käyntikortti voidaan myös stanssata johonkin erikoisempaan muotoon.

Paperin valinta

Käyntikortin tulee olla riittävän tukevalle kartongille painettu, jotta se tuntuu ja näyttää laadukkaalta.

Käytämme käyntikorttien painamiseen mm. seuraavanlaisia kartonkeja:

  • luonnonvalkoinen, päällystetty kartonki
  • kirkkaanvalkoinen hiottu kartonki (sileä pinta)
  • valkoinen päällystämätön mattakartonki
  • kermanvärinen mattakartonki

Näissä kartongeissa on hyvä repäisylujuus, mekaaninen kestävyys ja ne ovat rakenteensa ansiosta jäykkiä.

Kysy meiltä myös erikoismateriaaleja! Käyntikortit voi painaa myös muoville, jolloin kortti kestää vettä ja eikä repeydy. Tämä materiaali on ollut suosittu aloilla, joissa käyntikortti ojennetaan usein ulkona. Martioitu eli pintakuvioitu kartonki tuo käyntikorttiin puolestaan näyttävyyttä ja struktuuria, helmiäiskartonki puolestaan kimalletta. ”Värittömällä värillä” saa aikaan ns. kiiltoefektejä, jotka ovat edukseen vaalealla tai muuten painamattomalla pinnalla.

Painovärit ja -pinnat

Käyntikorteissa ilmoitetaan painovärit ja puolisuus kuten muissakin painotuotteissa:

  • Yksipuolinen mustalla värillä 1/0
  • Kaksipuolinen mustalla värillä 1/1
  • Kaksi- tai useampivärinen yksipuolisena 4/0
  • Kaksi- tai useampivärinen kaksipuolisena 4/4

Aineisto

Voimme valmistaa tiedoston meillä ja liittää siihen mahdolliset kuvat ja logot. Tarvittavat tiedot ja liitteet voi lähettää sähköpostilla. Jos sinulla on jokin suunnitelma, voit lähettää sen meille esim. Word-tiedostona, joka toimii samalla käsikirjoituksena. Voimme suunnitella myös omankin ehdotuksen käyntikortin malliksi. Lähetämme aina pdf-vedoksen tarkistettavaksi ennen painatusta. Korjauksia ja muutoksia tehdään tarvittaessa, ja näistä taas uusi vedos.

Jos puolestaan toimitat meille valmiin painotiedoston, toivomme saavamme sen ensisijaisesti pdf-tiedostona. Muistathan leikkausvarat. Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.