Laadukkaalla esitteellä teet vaikutuksen

Painamme kaiken kokoiset esitteet ja flyerit laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti ja nopeasti sekä erilaisilla viimeistelyillä.

Yksi- tai kaksipuoliset esitteet painamme jopa parissa tunnissa, ja useampisivuiset tai taitetut esitteet saat myös nopeasti valmiista painokelpoisesta tiedostosta. Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella esitteesi alusta loppuun saakka.

Flyerit

Flyerit eli lentolehtiset ovat yleensä pienikokoisia mainoksia esim. tapahtumista tai tarjouksista. Niitä voi jakaa ihmisille kadulla tai jättää nipun sallituille paikoille, esim. kirjastoon. Flyer on kätevä napata taskuun tai laukkuun pienen kokonsa vuoksi. Flyereiden koot vaihtelevat käyntikorttikoosta n. A5-kokoon saakka, mutta se voi olla tietysti juuri sen kokoinen kuin haluat. Flyerit voivat olla myös ympyrän tai jonkun muun muotoisia.

Ympäristöystävälliset esitteet ja flyerit

Kun haluat toteuttaa näyttäviä esitteitä mahdollisimman matalalla hiilijalanjäljellä, autamme sinua löytämään juuri oikeat materiaalit ja ekologiset viimeistelyt. Kestävän kehityksen kannalta tärkeää on valita ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka eivät kuormita luontoa painotuotteiden valmistusprosessissa tai niiden käytön jälkeen.

Tarjoamme sinulle ekologisia paperivaihtoehtoja, jotka on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista ja kierrätyskuidusta. Kierrätyspapereiden lisäksi lähes kaikilla muillakin käyttämillämme papereilla ja kartongeilla on useampia eri ympäristösertifikaatteja, kuten FSC, PEFC, EU Ecolabel ja Joutsenmerkki. Kysy lisää! Tehdään yhdessä hyviä valintoja.

Tiesitkö muuten, että lähes kaikki pk-seudun kuljetuksemme ovat ilmastoystävällisiä. Lähetyksemme kulkevat autoilla, jotka käyttävät energianlähteenä kotimaista jätteistä tehtyä biokaasua tai tuulivoimalla tuotettua sähköä.

Kiire yllätti – Painotuotteet unohtuneet tilata!

Alkaako messut kohta ja olet unohtanut tilata esitteet? Vai unohtuiko flyerit toimistolle ja huomasit sen vasta tapahtumapaikalla? Ei hätää. Yleensä pystymme auttamaan.
Lähetä painoaineisto meille osoitteeseen picaset@picaset.fi ja soita perään (09 684 1066), niin saadaan heti tilauksesi työn alle.

Flyerit ja 2-sivuiset esitteet saamme painettua jopa parissa tunnissa. Myös pikakuljetus pääkaupunkiseudulla järjestyy yleensä helposti.