Laadukkaalla esitteellä teet vaikutuksen

Painamme kaiken kokoiset esitteet ja flyerit laadukkaille papereille. Tilaa yksi- tai useampisivuisia esitteitä meiltä helposti. Myös taitettuina ja erilaisilla viimeistelyillä.

Yksi- tai kaksipuoliset esitteet painamme jopa tunnissa, ja useampisivuiset tai taitetut esitteet saat myös nopeasti valmiista painokelpoisesta tiedostosta. Jos valmista tiedostoa ei ole saatavilla tai sinulla ei ole tiedostojen valmistamiseen tarvittavia ohjelmia, voimme suunnitella esitteesi alusta loppuun saakka.

Flyerit

Flyerit eli lentolehtiset ovat yleensä pienikokoisia mainoksia esim. tapahtumista tai tarjouksista. Niitä voi jakaa ihmisille kadulla tai jättää nipun sallituille paikoille, esim. kirjastoon. Flyer on kätevä napata taskuun tai laukkuun pienen kokonsa vuoksi. Flyereiden koot vaihtelevat käyntikorttikoosta n. A5-kokoon saakka, mutta se voi olla tietysti juuri sen kokoinen kuin haluat. Flyerit voivat olla myös ympyrän tai jonkun muun muotoisia.

Painovärien ilmoittaminen

Kun tilaat flyereita tai esitteitä ilmoitetaan painovärit kuten muissakin painotuotteissa:

  • Yksipuolinen mustalla värillä 1/0
  • Kaksipuolinen mustalla värillä 1/1
  • Kaksi- tai useampivärinen yksipuolisena 4/0
  • Kaksi- tai useampivärinen kaksipuolisena 4/4

Painokelpoinen tiedosto

Aineiston voi toimittaa meille sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona, mutta muutkin tiedostomuodot käyvät. Värit cmyk tai rgb. Muistathan leikkausvarat.

Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.