Esitteet ja flyerit

Visuaalisesti houkuttelevat esitteet ja flyerit ovat tehokas tapa tavoittaa asiakkaita. Painamme ja toimitamme ympäristöystävälliset painotuotteet kiireiselläkin aikataululla.

Laadukkaalla esitteellä ja flyerilla teet vaikutuksen

Painetut esitteet ja flyerit ovat tehokas tapa saada näkyvyyttä kohdennetusti. Niiden avulla tavoitat asiakkaita ja edistät myyntiä esimerkiksi messuilla ja muissa tapahtumissa. Painamme kaiken kokoiset esitteet ja flyerit laadukkaille papereille. 

Yksi- tai kaksipuoliset esitteet ja flyerit painamme jopa parissa tunnissa. Useampisivuiset tai taitetut esitteet saat meiltä myös nopeasti, jos sinulla on valmis painokelpoinen tiedosto. Kysy myös suunnittelupalvelua, jos tarvitset apua esitteen suunnittelussa tai tiedoston valmistuksessa.  

Tilaa esitteet meiltä helposti ja nopeasti! Saat esitteet ja flyerit myös erilaisilla viimeistelyillä ja erikoisväreillä painettuina. 

Flyerit ovat tehokas tapa tavoittaa oikeita kohderyhmiä  

Flyerit eli lentolehtiset ovat yleensä pienikokoisia mainoksia esim. tapahtumista tai tarjouksista. Ne ovat helppo ja edullinen tapa levittää markkinointiviestintää, sillä niitä voi jakaa ihmisille suoraan käteen tai jättää nipun vaikka omalle myyntitiskille. Flyerit ovatkin todella suosittuja messuilla ja muissa tapahtumissa.

Laadukkaasti painetut flyerit ovat visuaalisesti houkuttelevia ja jäävät mieleen. Niissä voidaan hyödyntää kuvia, värejä ja grafiikkaa tehostaakseen viestiä ja erottuakseen kilpailijoista. Flyer toimii tehokkaasti myös yhdessä digitaalisen markkinoinnin kanssa. Siihen voi painaa esimerkiksi QR-koodin, jonka avulla voi ohjata asiakkaita yrityksen verkkosivuille tai sosiaalisen median kanaviin. 

Flyer, tai suomalaisittain myös flaijeri, on kätevä napata taskuun tai laukkuun pienen kokonsa vuoksi. Koot vaihtelevat käyntikorttikoosta n. A5-kokoon saakka, mutta se voi olla tietysti juuri sen kokoinen kuin haluat. Flyerit voivat olla myös ympyrän tai jonkun muun muotoisia tai vaikka 6-sivuinen pieni esite. 

Ympäristöystävälliset esitteet

Kun haluat toteuttaa näyttäviä esitteitä mahdollisimman matalalla hiilijalanjäljellä, autamme sinua löytämään juuri oikeat materiaalit ja ekologiset viimeistelyt. Kestävän kehityksen kannalta on tärkeää painaa esite ja muut yrityksen markkinointimateriaalit, kuten julisteet ja käyntikortit ympäristöystävällisille materiaaleille, jotka eivät kuormita luontoa valmistusprosessissa tai niiden käytön jälkeen. 

Tarjoamme esitteiden painamiseen ekologisia paperivaihtoehtoja, jotka on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista ja kierrätyskuidusta. Kierrätyspapereiden lisäksi lähes kaikilla muillakin käyttämillämme papereilla ja kartongeilla on useampia eri ympäristösertifikaatteja, kuten FSC, PEFC, EU Ecolabel ja Joutsenmerkki. Kysy lisää! Tehdään yhdessä hyviä valintoja.

Tiesitkö muuten, että lähes kaikki pk-seudun kuljetuksemme ovat ilmastoystävällisiä. Lähetyksemme kulkevat autoilla, jotka käyttävät energianlähteenä kotimaista jätteistä tehtyä biokaasua tai tuulivoimalla tuotettua sähköä.

Kiire yllätti – esitteet tai flyerit unohtuneet tilata? 

Alkaako messut kohta ja olet unohtanut tilata esitteet? Vai unohtuiko flyerit toimistolle ja huomasit sen vasta tapahtumapaikalla? Ei hätää. Yleensä pystymme auttamaan.

Lähetä painoaineisto meille osoitteeseen picaset@picaset.fi ja soita perään (09 684 1066), niin saadaan heti tilauksesi työn alle.

Flyerit ja 2-sivuiset esitteet saamme painettua jopa parissa tunnissa. Myös pikakuljetus pääkaupunkiseudulla järjestyy yleensä helposti.