Julisteet ja
roll-upit

Erilaiset painotuotteet ja tulosteet ovat erinomainen tapa vahvistaa yrityksen brändi-ilmettä. Painotalomme tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita julisteita, roll-upeja ja muita suurkuvia nopeasti ja tarpeittesi mukaan.

Julisteet

Julisteet ovat tehokas tapa välittää viestiä. Taitavasti suunniteltu ja visuaalisesti houkutteleva juliste herättää kiinnostuksen esiteltävää tapahtumaa, tuotetta tai palvelua kohtaan. Omasta kuvasta painettu juliste vahvistaa brändi-identiteettiä toivotulla tavalla – sen avulla voidaan välittää tärkeää tietoa ja se inspiroi toimimaan.  

Tarjoamme erikokoisia ja erilaisille materiaaleille painettuja julisteita, jotka sopivat mainiosti tapahtumiin, markkinointikampanjoihin, sisustukseen ja muihin tarpeisiin. Kerro meille, minkälaiseen käyttöön julisteet tulevat, niin osaamme ehdottaa sopivaa materiaalia.  

Julisteet markkinointivälineenä

Haluatko mainostaa tuotetta, palvelua tai tulevaa tapahtumaa? Juliste on siihen erinomainen ja edullinen markkinointiväline. Suuri koko ja visuaalisuus auttavat viestiäsi erottumaan. Uutuuksista tai alennuskampanjoista tiedottaminen julisteen avulla liikkeen ikkunassa herättää ohikulkijoiden huomion.

Julisteet informaatiovälineenä

Tilaisuuden tiedot, ohjeet tai tärkeät ilmoitukset voidaan esittää selkeästi ja helposti ymmärrettävästi julisteiden avulla. Ne ovat erinomainen tapa ohjata ihmisiä oikeaan suuntaan tai välittää olennainen tieto.

Kongressimatkalle on kätevää ottaa mukaan ohuelle kankaalle tulostettu posteri, jonka voi pakata pieneen tilaan matkalaukkuun.

Julisteet sisustuselementtinä

Painamme taiteilija-asiakkaillemme myyntiin erilaisia sisustusjulisteita. Oletko miettinyt oman julistemalliston julkaisemista? Autamme mielellämme valitsemaan oikeat materiaalit, jotka tuovat teoksesi parhaiten esiin.

Laadukkaat ja kestävät roll-upit

Roll-upit ovat erinomainen tapa vahvistaa brändisi näkyvyyttä. Niiden avulla esittelet yrityksesi tai tuotteesi näkyvästi ja vaikuttavasti. Roll-upit ovat helppokäyttöisiä, niitä on kevyt kuljettaa mukana ja ne voidaan pystyttää nopeasti erilaisissa tapahtumissa, kuten messuilla ja yritystilaisuuksissa.  

Kestävät roll-upit soveltuvat pitkäaikaiseen käyttöön ja niitä käytetäänkin paljon mm. yritysten aulatiloissa. Roll-up –telineisiimme pystyy vaihtamaan kuvavuodan, mikä onkin ekologinen tapa uusia roll-up. Paloturvallisista materiaaleista valmistetut roll-upimme ovat turvallisia käyttää myös suurissa yleisötapahtumissa.  

Ulkotapahtumiin suosittelemme käytettäväksi roll-upien sijaan esim. purjerenkailla kiinnitettäviä banderolleja, jotka kestävät paremmin tuulta.

Muut suurkuvat ja suuret tulosteet

Julisteiden ja roll-upien lisäksi valmistamme kaikenlaisia suurkuvia, kuten erilaisia kylttejä ja banderolleja. Kysy lisää myynnistämme picaset@picaset.fi tai puh. 09 684 1066, kun tarvitset näyttäviä myymälätuotteita tai tapahtumatuotteita.

Kyltit

Tulostamme kylttejä erilaisille materiaaleille, kuten Kapa-levylle, joka on tarkoitettu lähinnä sisäkäyttöön tai Viscom-levylle, joka sopii myös ulkokäyttöön. Tulostetut kevyet levyt ja kyltit voidaan leikata lähes mihin muotoon tahansa.

Banderollit

Banderollien materiaali valitaan sen mukaan, kiinnitetäänkö banderolli sisälle vai ulos, ja jos sitä käytetään ulkona, niin ripustetaanko se seinää vasten vai tuuliseen paikkaan. Banderolleihin kiinnitetään purjerenkaat, joista se on helppo kiinnittää. Tulostettu banderolli on helppo kuljettaa, koska se menee taiteltuna tai rullattuna pieneen tilaan.

Tutustu myös muihin painotuotteisiimme, kuten esitteisiin ja flyereihin, käyntikortteihin ja kalentereihin.