Hääkutsut: Kuinka valita täydelliset hääkutsut

Hääkutsut ovat tärkeä osa häävalmisteluita, sillä ne lähettävät ensimmäisen viestin vieraillenne häistänne. Siksi onkin tärkeää valita luotettava hääkutsujentoimittaja, joka ymmärtää, mitä odotuksia teillä on kutsuista ja muista häiden paperituotteista. Postiluukusta kolahtavan kutsun tulee luoda vieraillenne odotuksia tulevasta juhlastanne.

Picaset, vuonna 1981 perustettu nykyaikainen painotalo Helsingin Pitäjänmäessä, on täydellinen valinta hääkutsujen suunnittelussa ja painatuksessa.

Kun suunnittelet häitäsi, kannattaa kiinnittää huomiota hääkutsujen ulkoasuun, sisältöön ja laadukkaisiin materiaaleihin. Picasetin ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua valitsemaan parhaiten sopivat ratkaisut tarpeisiisi. Yli 40 vuoden kokemuksella tarjoamme nopeaa ja joustavaa palvelua sekä painoratkaisuja, jotka täyttävät alamme tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset ja standardit.

Kutsujen ulkoasu

Hääkutsujen ulkoasu on ensimmäinen asia, johon vieraasi kiinnittävät huomiota. Se voi olla perinteinen, romanttinen, moderni tai hyvin pelkistetty. Erilaisilla fonteilla saadaan luotua hyvin erilainen tunnelma korttiin. Pääasia on, että kutsu on juhlienne teemaan sopiva ja teidän näköisenne. Picasetin laaja valikoima erilaisia erikoispapereita ja -kartonkeja, sekä käsittelyitä ja viimeistelyjä auttaa sinua luomaan juuri oikean tunnelman kutsuihin. Voit valita esimerkiksi mattapintaisen tai hieman kiiltävän paperin, tai lisätä hääkutsuihin upeita erikoiskäsittelyitä kuten foliointia, kultapainatusta tai kohdekiiltoefektejä.

Yhdessä Picasetin myyntitiimin kanssa voit luoda kutsuista persoonallisia ja vaikuttavia. Voit valita esimerkiksi Canvan valmiista malleista miellyttävän pohjan tai suunnitella täysin omannäköisen kutsun. Tarjoamme myös mahdollisuuden nähdä kutsusta painetun vedoksen ennen kaikkien kutsujen painatusta, jotta voit olla varma lopputuloksesta.

Kutsukortin sisältö

Hääkutsuissa on olennaista sisältö, joka kertoo vieraillenne tärkeät tiedot. Muista kertoa kutsussa ainakin seuraavat tiedot: hääparin nimet, päivämäärä – mieluiten myös viikonpäivä, kellonaika, paikka ja osoite. Lisäksi on tärkeää ilmoittaa, mihin päivämäärään mennessä haluatte vastauksen, pääseekö kutsuttu osallistumaan häihinne sekä yhteystiedot, mihin ilmoitus tehdään.

Painotalomme auttaa sinua tarvittaessa kutsujen suunnittelussa, jotta kutsuissasi on kaikki tarvittavat tiedot aseteltuina selkeästi ja tyylikkäästi. Voit valita kutsuille perinteisen tekstin tai luoda oman ainutlaatuisen viestin vaikka runomuodossa. Voit myös sisällyttää henkilökohtaiset terveiset, oman yhteisen tunnuslauseenne tai jopa kuvan itsestänne parina.

Olipa häätilaisuutesi pieni ja intiimi tai suuri ja näyttävä, Picasetin painopalvelu varmistaa, että kutsut valmistuvat nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Voimme hoitaa kiireisimmätkin tilaukset ja postittaa ne tarvittaessa suoraan vastaanottajille. Koneet, laitteet ja paperitoimittajat, joiden kanssa työskentelemme, täyttävät tiukat ympäristövaatimukset, joten voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat ekologisesti kestäviä.

Hääkutsut ovat tärkeä osa hääjärjestelyjä, ja Picasetin ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua valitsemaan täydelliset hääkutsut, jotka heijastavat persoonallisuuttanne ja luovat unohtumattoman ensivaikutelman vieraittenne keskuudessa. Valitsemalla Picasetin voit olla varma, että hääkutsut ovat laadukkaasti suunniteltuja ja painettuja.

Tervetuloa!