Pitäjänmäellä sijaitseva Picaset – moderni painotalo

Picaset on vuonna 1981 perustettu painotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Olemme palvelleet asiakkaitamme luottamuksella jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Toimintamme keskittyy painotuotteiden valmistamiseen, sekä yritysasiakkaille että yksityishenkilöille. Laadukas ja joustava palvelu on meille tärkeää, ja pyrimme aina varmistamaan työn sujuvuuden tarjouksen tekemisestä toimitukseen asti.

Ympäristöasiat ovat meille erityisen tärkeitä, ja siksi tarjoamme painoratkaisuja, jotka täyttävät alan tiukat ympäristövaatimukset ja standardit. Tuotteitamme valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja käytämme ainoastaan kestävän kehityksen omaavia yrityksiä hankinnoissa. Voit siis luottaa siihen, että painotuotteesi valmistetaan ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Räätälöidyt ja toimivat kalenterit yrityksille

Yksi tärkeä tapa pitää aikataulut ja tehtävät järjestyksessä on käyttää yrityskalenteria. Me, Picaset, tarjoamme sinulle räätälöityjä ja toimivia kalentereita yrityksellesi. Kalenterit voidaan suunnitella tarpeidesi mukaan, ja voimme painattaa niihin yrityksesi logon tai muun haluamasi kuvan.

Yrityskalenterin avulla voit merkitä tärkeät tapahtumat, kokoukset ja määräajat selkeästi, jotta kaikki yrityksesi jäsenet pysyvät ajan tasalla. Kalenteri auttaa myös suunnittelemaan työtehtävät tehokkaasti ja estää päällekkäisten tapahtumien syntymisen. Lisäksi kalenteriin voidaan lisätä muistiinpanoja ja tärkeitä tiedostoja, jolloin kaikki tarvittava tieto on samassa paikassa helposti saatavilla.

Tehokkaasti organisoitu yrityksen aikataulu

Selkeästi organisoitu aikataulu on yritykselle korvaamaton työkalu. Picasetin kalenterit auttavat sinua pitämään kaikki ajat ja tehtävät järjestyksessä. Voit suunnitella työpäivät etukäteen ja jakaa tehtävät tiimisi jäsenille. Kalenterissa voit merkitä tietoihin myös tärkeät yhteystiedot ja muut tarvittavat tiedot, jolloin ne ovat aina helposti saatavilla.

Kalenterien käyttö ei rajoitu vain toimistoon. Kannettavat kalenterit mahdollistavat työskentelyn muissakin paikoissa, kuten kotona tai asiakkaan luona. Kalenterin avulla voit hallita tärkeitä tapahtumia ja tehtäviä missä tahansa, mikä tekee työskentelystä joustavampaa ja tehokkaampaa.

Tilausten pikainen toimitus ja korkealaatuiset painotuotteet

Meille Picasetilla asiakkaidemme tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme pikaisen toimituksen kaikille tilauksille. Vaikka tilauksesi olisi kiireellinen, voit luottaa siihen, että saamme tuotteesi valmiiksi sovitussa aikataulussa ja toimitamme ne sinulle pikaisesti paikan päälle. Panostamme korkealaatuisiin painotuotteisiin ja käytämme moderneja painomenetelmiä varmistaaksemme, että tuotteesi ovat ammattitaitoisesti valmistettuja ja täyttävät korkeat standardit.

Jos haluat luoda näyttäviä painotuotteita, voit turvautua meidän apuumme. Autamme sinua löytämään juuri oikeat materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, jotta lopputulos olisi vaikuttava. Henkilökohtainen painopalvelumme varmistaa, että painotuotteesi suunnitellaan ja valmistetaan juuri toiveidesi mukaisesti. Voit valita erilaisia erikoiskäsittelyitä ja viimeistelyjä, jotka tekevät painotuotteistasi entistäkin näyttävämpiä.