Ympäristöystävälliset painotuotteet kestävän kehityksen mukaisesti

Picaset on vuonna 1981 perustettu moderni painotalo, sijaiten Helsingin Pitäjänmäessä, joka erikoistuu korkealaatuisten ja ekologisten painotuotteiden tuottamiseen. Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa palvelua, ja meidän yli neljän vuosikymmenen kokemus painoteollisuudesta puhuu puolestaan. Yrityksemme toiminnan kulmakiviä ovat nopeus, joustavuus ja asiakastyytyväisyys.

Ympäristönormien ja -standardien noudattaminen on meille korkeassa prioriteetissa. Esittelemme painopalveluita, jotka vastaavat alamme tiukimpia ympäristövaatimuksia. Pyrimme varmistamaan, että tuotteemme syntyvät kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Käyttämämme koneet, laitteet ja paperit sekä toimitilamme ovat ympäristövaatimusten mukaisia.

Tarjoamme asiakkaillemme ekologisia paperivaihtoehtoja, jotka on tuotettu uusiutuvista resursseista ja kierrätyskuiduista. Kierrätyspaperien ohella suurin osa käyttämistämme papereista ja kartongeista kantaa useita ympäristösertifikaatteja, kuten FSC, PEFC, EU Ecolabel ja Joutsenmerkki.

Visuaalisesti vaikuttavat painotuotteet oikeilla materiaaleilla ja viimeistelytekniikoilla

Jos tavoitteenasi on luoda visuaalisesti vaikuttavia painotuotteita, Picaset on oikea valinta. Meidän kauttamme löydät sopivat materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, jotka mahdollistavat ainutlaatuisten ja katseet kääntävien tuotteiden luomisen. Tarjoamme kattavan valikoiman erikoisviimeistelyjä ja -käsittelyjä, jotka tekevät painotuotteistasi entistäkin mieleenpainuvampia.

Tavoitteenamme on taata tuotteidesi laadukas ja nopea valmistus. Henkilökohtaisella ja huolellisella painopalvelullamme varmistamme, että tilauksesi toimitetaan nopeasti ja täsmällisesti. Voit olla varma, että painotuotteesi ovat valmiina juuri silloin ja siellä, missä niiden pitääkin olla. Käsittelemme kiireellisetkin tilaukset tehokkaasti ja huolehdimme, että saat haluamasi tuotteet ajallaan.

Ota yhteyttä! Tehdään yhdessä ympäristötietoisia valintoja.