Ympäristöystävälliset painotuotteet kestävän kehityksen mukaisesti

Picaset on moderni painotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Olemme tarjonneet asiakkaillemme luotettavaa painopalvelua jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Vuosikymmenten kokemus puhuu kokemus painoteollisuudesta puhuu puolestaan. Yrityksemme toiminnan kulmakiviä ovat nopeus, joustavuus ja asiakastyytyväisyys.

Ympäristönormien ja -standardien noudattaminen on meille tärkeää. Pyrimme varmistamaan, että tuotteemme syntyvät kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Käyttämämme koneet, laitteet ja paperit sekä toimitilamme ovat ympäristövaatimusten mukaisia.

Tarjoamme asiakkaillemme ekologisia paperivaihtoehtoja, jotka on tuotettu uusiutuvista resursseista ja kierrätyskuiduista. Kierrätyspaperien ohella suurimmalla osalla käyttämistämme papereista ja kartongeista on useita ympäristösertifikaatteja, kuten FSC, PEFC, EU Ecolabel ja Joutsenmerkki.

Ekokompassi-sertifikaatti

Picaset on luonut oman ympäristöjärjestelmän yhdessä Ekokompassin kanssa. Ekokompassi on kotimainen ympäristöjärjestelmä, joka pohjautuu kansainväliseen ISO 14001 -standardiin. Ekokompassin omistaa Suomen luonnonsuojeluliitto. Olemme sitoutuneet tekemään jatkuvaa työtä ympäristön hyväksi ja kehittämään jatkuvasti omaa ympäristöjärjestelmäämme.

Visuaalisesti vaikuttavat painotuotteet oikeilla materiaaleilla ja viimeistelytekniikoilla

Jos tavoitteenasi on luoda visuaalisesti vaikuttavia painotuotteita, Picaset on oikea valinta. Meidän kauttamme löydät sopivat materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, jotka mahdollistavat ainutlaatuisten ja katseet kääntävien tuotteiden luomisen. Tarjoamme kattavan valikoiman erikoisviimeistelyjä ja -käsittelyjä, jotka tekevät painotuotteistasi entistäkin mieleenpainuvampia.

Tavoitteenamme on taata tuotteidesi laadukas ja nopea valmistus. Henkilökohtaisella ja huolellisella painopalvelullamme varmistamme, että tilauksesi toimitetaan nopeasti ja täsmällisesti. Voit olla varma, että painotuotteesi ovat valmiina juuri silloin ja siellä, missä niiden pitääkin olla. Käsittelemme kiireellisetkin tilaukset tehokkaasti ja huolehdimme, että saat haluamasi tuotteet ajallaan.

Ota yhteyttä! Tehdään yhdessä ympäristötietoisia valintoja.