Erinomaiset ja katseen vangitsevat markkinointimateriaalit

Markkinointiaineistot ovat keskeinen elementti yrityksen identiteetissä ja viestinnässä. Korkeatasoiset ja huomion kiinnittävät mainosaineistot mahdollistavat erottumisen kilpailijoiden joukosta ja asiakkaiden vakuuttamisen palveluidesi erinomaisuudesta. Picaset tarjoaa laajan valikoiman painotuotteita ja suurkuvatuotteita, jotka tukevat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa ja toivotun vaikutelman luomisessa.

Painomateriaalit ja erilaiset suurkuvatuotteet ovat tehokas keino viestin välittämiseen ja tuotteiden tai palveluiden markkinointiin. Picasetin vuosikymmenten kokemus painotuotteiden alalta varmistaa ensiluokkaisen lopputuotteen. Olipa kyseessä sitten yrityksesi esitteet, käyntikortit, mainosjulisteet tai vaikka jumbobannerit tai valaistut kuvaseinäkkeet, tarjoamme kaikki nämä tuotteet saman katon alta. Hyödynnämme viimeisintä teknologiaa ja toimialan parhaita menetelmiä, jotta asiakkaamme saavat aina ensiluokkaista laatua.

Painotuotteet – ympäristöystävällinen valinta ekotietoisille yrityksille

Ympäristövastuu on nykyliiketoiminnassa olennainen tekijä. Picasetilla ympäristövastuullisuus on yksi perusarvoistamme. Tuotamme painotuotteemme kestävällä ja ympäristöä kunnioittavalla tavalla. Käyttämämme paperit ovat lähes poikkeuksetta sertifioituja ympäristöystävällisiksi. Voit myös valita kierrätyspaperin painotuotteillesi. Varastostamme löytyy useita kierrätyspapereita, joista löydät varmasti yrityksesi markkinointiaineistoihin sopivan vaihtoehdon.

Painotuotteet ovat ekologinen valinta, joka soveltuu erinomaisesti ympäristötietoisille yrityksille. Paperi ja kartonki ovat materiaaleina helposti kierrätettäviä. Suomessa kierrätetään eri arvioiden mukaan jo yli 85 – 90 % kaikista papereista ja kartongeista. Paperi tuotetaan pääosin uusiutuvasta puuraaka-aineesta, ja monet paperiteollisuuden yritykset sitoutuvat kestävään metsänhoitoon, mikä varmistaa metsien biologisen monimuotoisuuden säilymisen ja uudistumisen.

Paperinvalmistusprosessit ovat kehittyneet energian ja veden käytön suhteen tehokkaammiksi verrattuna menneisiin menetelmiin. Monet paperitehtaat ovat myös siirtyneet käyttämään uusiutuvia energialähteitä ja vähentäneet päästöjään.

Digitaalipainatus – ympäristöä säästävämpi valinta

Oletko tietoinen siitä, että digitaalipainatus on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteiseen offset-painatukseen verrattuna? Suurin osa Picasetin painamista tuotteista valmistetaan energiatehokkailla digitaalipainokoneilla. Digitaalipainatuksessa ei tarvita kemikaaleja, liuottimia tai painolevyjä, joita offset-painatuksessa käytetään. Lisäksi digitaalipainatuksessa syntyy huomattavasti vähemmän hukkapaperia kuin offset-menetelmässä.

Valitessasi Picasetin markkinointimateriaalien painopalvelun, voit olla varma, että toimit ympäristöä kunnioittavasti ja teet vastuullisen päätöksen.

Lisätietoja: https://picaset.fi/tietoa-meista/