Picaset – Helsingin Pitäjänmäen painotalo

Picaset on vuonna 1981 perustettu moderni painotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Yrityksemme toiminta perustuu pitkäaikaiseen ammattitaitoon ja yli neljän vuosikymmenen kokemukseen. Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa palvelua, toteuttaen sekä yritysten että yksityishenkilöiden painotarpeet nopeasti ja ketterästi.

Meille on äärimmäisen tärkeää, että työprosessimme sujuu kitkattomasti alusta loppuun. Tarjoamme painopalveluita, jotka vastaavat alamme tiukkoja ympäristöstandardeja. Picasetin käyttämät koneet, laitteistot ja paperitoimittajat on valikoitu huolellisesti, ja ne täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset.

Markkinoinnissa huomion vangitsevat painotuotteet

Laadukkaat ja silmäänpistävät painotuotteet ovat tehokas tapa kiinnittää huomiota markkinoinnissa. Picaset on apunasi, kun haluat luoda painotuotteita, jotka erottuvat edukseen ja tekevät vaikutuksen saajaansa.

Etsitpä sitten yrityksesi esitettä, asiakaslehteä tai mainosmateriaaleja, meidän kattavasta valikoimastamme löydät erilaiset materiaalit, käsittelyt ja vaikuttavat viimeistelyt. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työvälineitä, jotta voimme taata painotuotteidesi korkean laadun ja kestävyyden.

Picaset tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden parantaa viestintääsi erikoiskäsittelyjen ja viimeistelyjen avulla. Voit valita esimerkiksi folioinnin, lakkauksen tai leikkausten kaltaisia elementtejä, jotka nostavat painotuotteidesi visuaalista ilmettä ja jäävät mieleen. Näin varmistamme, että yrityksesi sanoma välittyy tehokkaasti ja saa ansaitsemansa huomion.

Yksilöllistä ja ketterää painopalvelua

Picaset tarjoaa yksilöllistä ja ketterää painopalvelua jokaiselle asiakkaalleen. Ymmärrämme, että aikataulut saattavat olla tiukat, ja siksi toimitamme myös kiireelliset tilaukset nopeasti ja perille asti. Voit luottaa meidän tarkkuuteemme ja asiantuntemukseemme, kun painotuotteesi valmistuvat ripeästi ja laadukkaasti.

Olemme täällä palvellaksemme sinua, olipa kyseessä sitten uusien käyntikorttien, esitteiden tai vaikuttavien julisteiden painatus. Picasetin kokenut tiimi neuvoo ja opastaa sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot vastaamaan tarpeitasi. Asiakassuhteiden kestävyys ja luottamuksen rakentaminen ovat palvelumme ytimessä. Teemme kaikkemme, jotta olet tyytyväinen lopputulokseen ja valitset meidät jatkossakin painotarpeidesi toteuttajaksi.