Picaset – paikallinen ja luotettava painotalo Helsingin Pitäjänmäellä

Picaset on nykyaikainen ja moderni painotalo Helsingin Pitäjänmäellä. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alalla yli neljän vuosikymmenen kokemuksella. Asiakkaidemme luottamus on meille kunnia-asia, ja heidän keskeisimpien asioidensa painaminen tapahtuu nopeasti ja joustavasti.

Työmme tehokkuus on meille ensiarvoisen tärkeää projektin alusta sen päätökseen. Tarjoamme painopalveluita, jotka vastaavat alamme tiukkoja ympäristöstandardeja ja -vaatimuksia. Painotyömme on huolellista ja asiakaslähtöistä, mikä takaa tuotteidesi valmistumisen ajallaan ja huolellisesti. Meihin voit luottaa, kun haluat tuotteillesi erikoisefektejä ja viimeistelyjä, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Painotuotteet – tyylikkäitä ja korkealaatuisia ratkaisuja

Picaset tarjoaa kattavan valikoiman painotuotteita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Kun tavoitteenasi on luoda tyylikkäitä painotuotteita, meidän asiantuntemuksemme auttaa sinua valitsemaan sopivat materiaalit, käsittelyt ja vaikuttavat viimeistelyt. Olemme keskittyneet erityisesti erilaisiin painotuotteisiin aina kirjoista tarroihin ja takaamme, että tuotteemme ovat korkealaatuisia.

Haluatpa sitten tilata käyntikortteja, esitteitä, julisteita tai muita markkinointimateriaaleja, meidän avullamme varmistat, että painotuotteesi valmistuvat ajallaan ja erottuvat edukseen. Laadukkaat painokoneemme ja laitteistomme takaavat ensiluokkaisen jäljen jokaisella kerralla. Lisäksi ympäristövastuullisten toimittajien kanssa tehtävä yhteistyömme varmistaa, että painotuotteidemme valmistus on ympäristöä kunnioittavaa. Voit siis luottaa painotuotteidemme laatuun sekä niiden ekologisuuteen.

Painotyöt – asiantuntevasti ja ripeästi

Picaset on erikoistunut erilaisiin painotöihin ja tarjoaa asiantuntevaa sekä ripeää palvelua paperituotteiden painamisessa. Olipa tarpeesi sitten käyntikortit, kirjekuoret tai vaikkapa flyerit, toteutamme tilauksesi nopeasti ja toimitamme ne suoraan toivomaasi paikkaan.

Käyttämämme koneet, laitteet ja paperitoimittajat sekä toimintaympäristömme noudattavat tiukkoja ympäristövaatimuksia. Ymmärrämme, että ympäristön huomioiminen on tärkeää tämän päivän liiketoiminnassa, ja siksi valitsemme yhteistyökumppanimme ja toimintaympäristömme kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Voit olla varma, että käyttämämme materiaalit ja tarvikkeet ovat ympäristöystävällisiä ja tuotteidemme valmistusprosessi on vastuullinen ja standardien mukainen.

Kun etsit painotuotteita, jotka erottuvat edukseen ja täyttävät sekä laadulliset että ympäristölliset vaatimukset, valitse luotettava paikallinen asiantuntija – valitse Picaset.

Voit lukea meistä lisää täältä: Tietoa meistä.

Miksi kannattaa suosia paikallista yritystä?

Ei ole samantekevää, tilaatko painotuotteesi ulkomaisesta verkkokaupasta vai paikallisesta painotalosta. Kaikkihan me tiedämme, että käyttämällä suomalaisten yritysten palveluita, saadaan työtä ja verotuloja Suomeen. Tässä on muutamia syitä, miksi kannattaa valita paikallinen painotalo yhteistyökumppanikseen.

 1. Ekologisuus – säästät luontoa
  Pidemmät kuljetusmatkat rasittavat luonnollisesti enemmän ympäristöä, kuin lähempää kuljetetut tuotteet. Meillä Picasetissa pääkaupunkiseudun lähettikuljetukset kulkevat autoilla, jotka käyttävät energianlähteenä kotimaisesta jätteestä tehtyä biokaasua sekä tuulivoimalla tuotettua sähköä. Jos asut pk-seudulla, voit helposti myös poiketa itse noutamaan valmiit tuotteesi.
 2. Nopeus
  Suosimalla paikallista toimijaa, tuotteiden valmistumisen nopeus on täysin eri luokkaa kuin tilatessasi ulkomailta. Saat noudettua tuotteesi vaikka saman päivän aikana tai pyytää pikakuljetusta haluamaasi osoitteeseen. Esimerkiksi käyntikortit voit tilata ja noutaa tarpeen mukaan jopa parin tunnin päästä.
 3. Turvallisuus ja läpinäkyvyys
  Tiedät, keneltä tilaat tuotteesi ja kuka ne valmistaa. Voit asioida asioida kanssamme kasvotusten tai puhelimitse ja tutut ihmiset auttavat aina sinua. Halutessasi voit tulla tarkastamaan paikan päälle painetun vedoksen tai tulla valitsemaan juuri mieleisesi paperilaadun. Näet myös ideoita erilaisista painotuotteiden viimeistelyistä.
 4. Apua ongelmatilanteissa
  Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen lopputulokseen, reklamaation hoitaminen paikallisen ja tutun kumppanin kanssa hoituu huomattavasti helpommin kuin kasvottoman ulkomaisen toimittajan kanssa. Meillä saat henkilökohtaista palvelua kaikissa ongelmatilanteissa.
 5. Monipuolisuus
  Kun valitset Picasetin painokumppaniksesi, saat kaikki tuotteet saman katon alta. Valmistamme painotuotteiden lisäksi monenlaisia suurkuvatuotteita, kuten messutuotteita ja myymälämateriaaleja. Sinun ei niin sanotusti tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. :)