Pitäjänmäen painotalo omistautunut ekologisuudelle

Picaset on Helsingin Pitäjänmäellä toimiva kokenut painotalo, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa ja korkeatasoista palvelua. Yli 40 vuoden kokemuksella olemme palvelleet niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin, ja meille on äärimmäisen tärkeää, että palvelumme on sujuvaa ja joustavaa alusta loppuun.

Ympäristön kunnioittaminen on yksi perusarvoistamme. Pyrimme varmistamaan, että kaikki painotuotteemme vastaavat alamme tiukkoja ekologisia standardeja. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat hankintojamme, ja valitsemme yhteistyökumppaneiksi vain sellaisia yrityksiä, jotka jakavat nämä arvot. Tämän ansiosta voimme taata, että tuotteemme eivät ainoastaan täytä asiakkaidemme toiveita, vaan myös kunnioittavat luontoa.

Laadukkaat materiaalit ja silmiä hivelevät viimeistelyt

Jos tavoitteenasi on luoda mieleenpainuvia painotuotteita, Picaset on oikea valinta. Autamme sinua löytämään täydelliset materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, jotka tekevät tuotteistasi ainutlaatuisia ja kiinnostavia.

Tarjoamme huolellista ja yksilöllisesti suunniteltua painopalvelua, joka varmistaa tuotteidesi laadukkaan ja täsmällisen valmistumisen. Voit olla varma, että saat meiltä parhaat mahdolliset ratkaisut ja tuotteidesi lopputulokseen vaikuttavat erikoisviimeistelyt. Olipa kyseessä pikainen toimeksianto tai suurempi hanke, suoritamme sen tehokkaasti ja toimitamme valmiit tuotteet suoraan sinulle.

Ekologinen ja vastuullinen toimintatapa

Käyttämämme koneet, laitteet, paperit ja tilat noudattavat kaikki tiukkoja ekologisia vaatimuksia. Teemme yhteistyötä vain niiden toimittajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen tavoitteisiin, mikä takaa, että valitsemamme tuotantovälineet ja materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Pyrimme olemaan vastuullisia toimijoita myös omassa toimintaympäristössämme. Tämä tarkoittaa, että arvioimme säännöllisesti toimintatapojamme ja etsimme aktiivisesti keinoja vähentää ympäristövaikutuksiamme. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua samalla kun suojelemme ympäristöä ja luontoa parhaamme mukaan.