Messuseinät – yrityksesi ilmeen mukaan brändättyinä

Messuseinät ovat yksi tärkeimmistä elementeistä luotaessa vaikuttavaa ja yhtenäistä ilmettä messuosastolle. Ne toimivat taustana yrityksen viestille ja ovat usein ensimmäinen asia, joka kiinnittää potentiaalisen asiakkaan huomion. Picaset tarjoaa laajan valikoiman messuseiniä, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Olipa kyseessä sitten modulaarinen seinä, joka on helppo pystyttää ja muokata, tai yksilöllisesti suunniteltu seinä, joka kuvastaa yrityksen ainutlaatuista brändiä, Picaset auttaa löytämään oikean ratkaisun.

Messuseinien suunnittelussa ja toteutuksessa korostuu Picasetin yli 40 vuoden kokemus painotuotteiden alalta. Yrityksen asiantuntemus ja huolellisuus näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa, varmistaen, että seinät eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös kestävät messujen vilinää ja ovat uudelleenkäytettävissä tulevaisuuden tapahtumissa.

Valaistu näkyvyys LED-valokaapeilla

Messuilla kilpailu huomion saamisesta on kovaa, ja siksi on tärkeää erottua joukosta. LED-valokaapit ovat tehokas tapa tuoda esille yrityksen viestiä ja visuaalisia elementtejä. Valokaappien etuna on niiden kyky houkutella katseita kirkkaudellaan ja selkeydellään, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan messuosaston kohokohdaksi. Valokaapit eivät ainoastaan valaise grafiikkaa sisältäpäin, vaan ne myös luovat ammattimaisen ja huolitellun ilmeen koko ständille.

Picaset ymmärtää valaistujen ratkaisujen merkityksen messuilla, ja tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä LED-valokaappeja, jotka on suunniteltu herättämään kiinnostusta ja jättämään pysyvän vaikutuksen. Valokaappien suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan brändi-ilme ja viestintätavoitteet, jotta lopputulos tukee yrityksen markkinointistrategiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Messupöydät – kohtaamispaikka asiakkaiden kanssa

Messupöydät ovat keskeinen osa messuosastoa, sillä ne tarjoavat paikan esitellä tuotteita ja palveluita sekä käydä keskusteluja messuvieraiden kanssa. Picasetin valikoimasta löytyvät eri kokoiset ja tyyliset messupöydät, jotka voidaan brändätä yrityksen ilmeen mukaisesti. Pöytien suunnittelussa kiinnitetään huomiota sekä esteettisyyteen että käytännöllisyyteen, jotta ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla messujen aikana.

Messupöydät ovat tärkeä osa yrityksen messuosaston kokonaisilmettä, ja niiden avulla voidaan luoda kutsuva ja ammattimainen ympäristö potentiaalisille asiakkaille. Picasetin asiantuntijat auttavat valitsemaan oikeat materiaalit ja viimeistelyt, jotta messupöydät eivät ainoastaan täytä toiminnallisia tarpeita, vaan myös vahvistavat yrityksen brändiä.

Meillä on valikoimissa sekä täysin kierrätettäviä pahvista rakennettuja messupöytiä että perinteisiä matkalaukkumallisia messupöytiä, jotka kulkevat kevyesti pyörillä.

Displayt ja roll-upit – liikuteltavaa mainontaa edullisesti

Displayt ja roll-upit ovat suosittuja mainosvälineitä messuilla, sillä ne ovat kustannustehokkaita, helppoja pystyttää ja ne voidaan sijoittaa strategisesti osaston eri kohtiin. Picaset tarjoaa laadukkaita ja kestäviä display-ratkaisuja, jotka varmistavat viestisi näkyvyyden. Roll-upit ovat erityisen käteviä, sillä ne ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan usein matkustaville yrityksen edustajille.

Näiden mainosvälineiden avulla voidaan tehokkaasti välittää yrityksen sanomaa ja houkutella kävijöitä osastolle. Picasetin asiantuntijat auttavat valitsemaan visuaalisesti houkuttelevat ja brändiä tukevat ratkaisut messuille.

Esitteet ja flyerit – käsin kosketeltava vaikutus

Vaikka digitaalinen markkinointi on tärkeää, fyysisillä esitteillä ja flyereilla on edelleen paikkansa messuilla. Ne antavat konkreettisen muiston yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista tai tuotteista. Picasetin painopalvelut mahdollistavat korkealaatuisten ja visuaalisesti mielenkiintoisten esitteiden ja flyerien tuottamisen, jotka herättävät kiinnostusta ja jäävät mieleen.

Hyvin suunnitellut ja toteutetut esitteet ja flyerit, käyntikortteja unohtamatta, ovat tehokas tapa jatkaa keskustelua messuvieraiden kanssa tapahtuman jälkeenkin. Picasetin ammattitaitoinen tiimi auttaa toteuttamaan hyvin suunnitellut ja toteutetut messumateriaalit – niin painotuotteet kuin messurakennelmat.

Tutustu myös Picasetin muuhun tarjontaan sekä kysy lisää messuosaston suunnittelusta, picaset@picaset.fi tai soita 09 684 1066.