Yrityksemme esittely

Picaset on vuonna 1981 perustettu moderni painotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Olemme palvelleet sekä yritys- että yksityisasiakkaita yli neljän vuosikymmenen ajan, tarjoten luotettavia ja nopeita painopalveluita.

Erikoisalaamme ovat painotyöt, jotka vastaavat alamme tiukkoja ympäristöstandardeja. Jos kaipaat laadukkaita ja silmäänpistäviä painotuotteita, voit luottaa meidän ammattitaitoomme. Autamme sinua valitsemaan parhaat materiaalit ja viimeistelyt, jotta lopputulos on vaikuttava.

Palvelutarjontamme

Tarjoamme kattavia painopalveluita, jotka säästävät sekä aikaasi että vaivaasi, varmistaen tuotteidesi laadukkaan ja täsmällisen valmistumisen. Panostamme sujuvaan työnkulkuun ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jotta jokainen tilauksesi ylittää odotuksesi.

Olitpa tilaamassa yrityksellesi markkinointimateriaaleja, käyntikortteja tai julisteita, toteutamme myös kiireelliset toimeksiannot nopeasti ja toimitamme ne suoraan toivomaasi paikkaan. Käyttämämme koneet ja materiaalitoimittajat noudattavat ympäristövaatimuksia, jotta voimme tarjota kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

Erikoiskäsittelyt ja viimeistelyt

Tiedämme, että haluat painotuotteidesi erottuvan edukseen. Siksi tarjoamme monipuolisia erikoiskäsittelyitä ja viimeistelyjä, jotka tekevät tuotteistasi entistä näyttävämpiä.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi foliopainatus, joka antaa tuotteille kiiltävän ja ylellisen ilmeen. Laminointi ja lakkaus taas suojaavat ja viimeistelevät tuotteesi tyylikkäästi. Voit myös tuoda esiin yksityiskohtia kultapainatuksella tai lisätä syvyyttä preeglauksen avulla.

Ympäristövastuullisuus

Sitoudumme kestävän kehityksen periaatteisiin kaikessa toiminnassamme. Valitsemme tuotantolaitteet ja tarvikkeet vain niiltä toimittajilta, jotka jakavat ympäristöarvomme. Näin varmistamme, että painopalvelumme on korkealaatuista ja ekologisesti kestävää.

Käytämme kierrätettäviä materiaaleja aina kun mahdollista, pyrimme minimoimaan jätteen ja energiankulutuksen sekä käytämme ympäristöystävällisiä painovärejä. Haluamme edistää ympäristön hyvinvointia ja tarjota asiakkaillemme vastuullisia painoratkaisuja.

Kuinka tilata painotuotteita?

Ei huolta, jos et ole aikaisemmin tilannut painotuotteita. Autamme sekä ensikertalaisia että kokeneita asiakkaita löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut.

Lisätietoja Picasetista ja tarjoamistamme palveluista löydät vierailemalla verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä meihin suoraan. Olemme valmiita auttamaan sinua luomaan juuri sellaiset painotuotteet, joita tarvitset.