Picaset: Ympäristöystävälliset ratkaisut painotuotteille

Painotuotteet ovat kiinteä osa arkeamme, olivatpa ne sitten yrityksen markkinointimateriaaleja, tiedotteita tai tuotteiden pakkauksia. Asiakkaamme ovat yhä enenevissä määrin kiinnostuneita ympäristöä säästävistä painotuotteista. Olemme sitoutuneet vastaamaan tähän kysyntään ja tarjoamaan ekologisia painoratkaisuja sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Picaset on Pitäjänmäen alueella Helsingissä toimiva nykyaikainen painotalo, joka on tarjonnut palveluitaan asiakkaille jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Painotuotteidemme valmistuksessa ympäristön huomioiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Valikoimastamme löydät laajan kirjon ympäristöystävällisiä materiaalivaihtoehtoja, jotka vastaavat tarpeitasi.

Ympäristöä säästävät materiaalit

Jos tavoitteenasi on luoda visuaalisesti vaikuttavia painotuotteita pienellä hiilijalanjäljellä, autamme sinua löytämään oikeat materiaalit ja ekologiset viimeistelyt. Kestävän kehityksen kannalta on olennaista valita materiaaleja, jotka eivät rasita ympäristöä painotuotteiden valmistuksen tai niiden käytön jälkeen.

Tarjoamme ekologisia paperivaihtoehtoja, jotka on tuotettu uusiutuvista resursseista ja kierrätyskuiduista. Kierrätyspaperien ohella suurimmalla osalla käyttämistämme papereista ja kartongeista on useita ympäristösertifikaatteja, kuten FSC, PEFC, EU Ecolabel ja Joutsenmerkki. Esimerkiksi PEFC™-sertifikaatti varmistaa, että käyttämäsi paperi on peräisin kestävän metsänhoidon mukaisesti tuotetusta sellusta, mikä tukee metsävarojen suojelua sekä paikallisten yhteisöjen taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia.

Ekologiset viimeistelyt

Painotuotteiden viimeistelyssä voit ottaa huomioon ympäristön ja silti saavuttaa upeita tuloksia. Laminointia vaativissa tuotteissa voit valita biohajoavan laminaatin. Tarjoamme myös muita erikoisviimeistelyjä, jotka sopivat yhteen ekologisten materiaalien kanssa. Lisätietoja saat myyntitiimiltämme, joka auttaa sinua mielellään.

Vastuullisuus tuotannossa

Vastuullinen tuotanto on meille yhtä tärkeää kuin ekologisten materiaalien käyttö. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain sellaisia toimittajia, jotka ovat vastuullisia ja ottavat huomioon ympäristövaatimukset. Tämä takaa, että tuotantoprosessimme on mahdollisimman ympäristöystävällinen.

Tuotannossamme kiinnitämme huomiota vastuullisuuteen kaikilla tasoilla. Pyrimme pitämään hukkamateriaalin määrän mahdollisimman pienenä ja olemme vuosien saatossa onnistuneet merkittävästi vähentämään syntyvän jätteen määrää. Kierrätämme tietenkin kaiken tuotannossa syntyvän jätteen asianmukaisesti. Näin varmistamme, että painotuotteidesi valmistusprosessi on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia painotuotteita ja mahdollisuuden valita vastuullisen kumppanin painotuotehankinnoissa.

Ympäristöystävälliset kuljetukset

Picaset on ollut pioneeri tarjoamaan ilmastoystävällisiä kuljetusratkaisuja. Vuodesta 2010 alkaen noin 99 % pääkaupunkiseudun painotuotteidemme toimituksista on suoritettu käyttäen sähkö- tai biokaasuautoja. Olemme tästä erityisen ylpeitä.

Ota yhteyttä Picasetiin ja kysy lisää ekologisista vaihtoehdoistamme painotuotteille. Autamme sinua toteuttamaan projektisi ympäristöä kunnioittaen ja samalla luomaan näyttäviä lopputuloksia.