Picaset: Ekologiset vaihtoehdot painotuotteisiin

Painotuotteet ovat osa päivittäistä elämäämme, olipa kyseessä sitten yrityksen esitteet, mainoskampanjat tai henkilökohtainen viestintä. Kuitenkin yhä useammat asiakkaamme haluavat meiltä ekologisempia painotuotteita. Haluamme vastata tähän tarpeeseen ja tarjota ympäristöystävällisiä painoratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Picaset on Helsingin Pitäjänmäellä sijaitseva moderni painotalo, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 40 vuoden ajan. Meille on erittäin tärkeää, että painotuotteiden valmistuksessa huomioidaan ympäristö. Siksi käytämme pääasiassa materiaaleja, jotka täyttävät alan tiukat ympäristövaatimukset ja standardit. Tarjoamme laajan valikoiman ekologisia materiaalivaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat.

 

Ekologiset materiaalit

Kun haluat toteuttaa näyttäviä painotuotteita mahdollisimman matalalla hiilijalanjäljellä, meidän avullamme löydät helposti juuri oikeat materiaalit ja ekologiset viimeistelyt. Kestävän kehityksen kannalta tärkeää on valita ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka eivät kuormita luontoa painotuotteiden valmistusprosessissa tai niiden käytön jälkeen.

Tarjoamme sinulle ekologisia paperivaihtoehtoja, jotka on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista ja kierrätyskuidusta. Kierrätyspapereiden lisäksi lähes kaikilla käyttämillämme papereilla ja kartongeilla on useampia eri ympäristösertifikaatteja, kuten FSC, PEFC, EU Ecolabel ja Joutsenmerkki. Esimerkiksi PEFC™-sertifikaatti takaa, että käyttämäsi paperi on valmistettu yksinomaan kestävästi hoidetuista metsistä tuotetusta sellusta noudattaen käytäntöjä, jotka ovat yhteensopivia metsävarojen suojelun ja asianomaisten väestöjen taloudellisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kanssa.

Vihreämmät viimeistelyt

Painotuotteiden viimeistelyssä voit myös huomioida ympäristönäkökulman ja saada silti upeita ja näyttäviä painotuotteita. Jos painotuotteesi pinta tarvitsee laminoinnin, voit valita biohajoavan laminaatin. Valitse vaikuttavaa lopputulosta varten näyttäviä erikoiskäsittelyitä ja viimeistelyjä, jotka sopivat hyvin yhteen ekologisten materiaalien kanssa. Kysy lisää myynnistämme. Autamme mielellämme!

 

Vastuullinen tuotanto

Meille vastuullinen tuotanto on yhtä tärkeää kuin ekologiset materiaalit. Siksi yhteistyökumppanimme, joilta hankimme koneita, laitteita ja paperia, tulee olla vastuullisia toimijoita ja ottaa huomioon ympäristövaatimukset. Näin voimme varmistaa, että tuotantoprosessimme on mahdollisimman ympäristöystävällinen.

Huomioimme kaikessa tuotannossamme vastuullisuuden. Pidämme hukkamateriaalit minimissään ja olemmekin onnistuneet vähentämään vuosien aikana toimillamme syntyvän jätteen määrää huomattavasti. Kierrätämme tottakai myös kaiken syntyvän jätteen asianmukaisesti. Näin varmistamme, että painotuotteidesi valmistus on mahdollisimman ympäristöystävällistä. Haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi laadukkaita painotuotteita myös mahdollisuuden valita vastuullinen yhteistyökumppani painotuoteasioissa.

Vihreämmät kuljetukset

Picaset on ollut edelläkävijä ilmastoystävällisten kuljetusten tarjoajana. Jo vuodesta 2010 lähtien noin 99 % pääkaupunkiseudun painotuotteidemme toimituksista on kuljetettu ympäristöystävälliseti sähkö- tai biokaasuautoilla. Olemme tästä erityisen ylpeitä.

Ota yhteyttä Picasetiin ja kysy lisää ekologisista vaihtoehdoistamme painotuotteille. Me autamme sinua toteuttamaan projektisi ympäristöä kunnioittaen ja luoden silti näyttäviä lopputuloksia.