Picaset on vuonna 1981 perustettu nykyaikainen painotalo Helsingin Pitäjänmäellä. Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta, ja olemme erikoistuneet tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita yritys- ja yksityisasiakkaillemme. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme luottamuksen arvoisesti tarjoten nopeita ja joustavia painoratkaisuja.

Kun etsit vaikuttavia painotuotteita, olemme täydellinen kumppani. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja, jotka auttavat tuotteesi erottumaan joukosta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, jotta lopputulos täyttää odotuksesi.

Kiireettömyyden merkitys painopalvelussa

Picaset ymmärtää, että painotyöt vaativat aikaa ja huolellisuutta saavuttaakseen korkean laadun. Siksi tarjoamme kiireettömän ja henkilökohtaisen painopalvelun, jossa tuotteidesi valmistuminen tapahtuu kuitenkin reippaasti ja tarkasti. Panostamme työn sujuvuuteen aina tarjouksesta toimitukseen saakka, jotta voit keskittyä muihin liiketoiminnan osa-alueisiin.

Meillä on uudenaikaiset ja tehokkaat tuotantokoneet ja teemme yhteistyötä mm. kone- ja paperihankinnoissa vain vastuullisten yritysten kanssa. Näin varmistamme, että tuotantomme täyttää tiukat ympäristövaatimukset ja standardit. Pidämme myös huolta siitä, että kiinteistömme, koneemme, laitteemme ja käyttämämme paperi noudattavat ympäristöasioissa vaadittuja normeja ja kaikki syntyvä jäte kierrätetään asianmukaisesti ja tarkasti.

Näyttävät erikoiskäsittelyt ja viimeistelyt lopputuloksen tehostamiseksi

Jotta painotuotteesi erottuisivat kilpailijoista, tarjoamme erilaisia näyttäviä erikoiskäsittelyitä ja viimeistelyjä, jotka tehostavat lopputulosta. Voimme esimerkiksi lisätä tuotteisiisi kulta- ja hopeapainatusta, foliointia, laminointia, kiiltoefektejä, perferointia tai UV-lakkausta luodaksemme ainutlaatuisia ja kiinnostavia yksityiskohtia.

Taiteellisten viimeistelyjen avulla voit antaa tuotteillesi ammattimaisen ja elegantin ilmeen. Kirjoitusten, kuvien ja grafiikan korostaminen tarkoituksenmukaisilla viimeistelytekniikoilla auttaa viestisi välittymään tehokkaammin ja herättää vastaanottajan kiinnostuksen.

Teemme myös yhteistyötä alan parhaimpien yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta voimme tarjota sinulle innovatiivisimpia ratkaisuja. Tätä kautta voimme taata, että tuotteidesi viimeistelyt ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja visuaalisesti houkuttelevia.

Yhteenvetona, Picaset on vuosikymmenet ollut asiakkaillemme se luottopaino, joka tarjoaa monipuoliset painotuotteet ja viimeistelyvaihtoehdot sovitusti ja aikataulussa. Kun haluat erottua kilpailusta ja luoda näyttäviä lopputuloksia, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat ratkaisut ja toteuttamaan visuaalisesti vaikuttavat painotuotteet.