Picaset on vuonna 1981 perustettu moderni painotalo, sijaiten Helsingin Pitäjänmäen alueella. Yli neljän vuosikymmenen kokemuksella alalla, olemme keskittyneet laadukkaiden painotuotteiden valmistukseen sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Meidän päämääränämme on toimia asiakkaidemme luottamuksen veroisesti, tarjoamalla ripeitä ja mukautuvia painopalveluita.

Jos kaipaatte mieleenpainuvia painotuotteita, Picaset on ihanteellinen yhteistyökumppani. Meiltä löydätte kattavan valikoiman eri viimeistelyvaihtoehtoja, jotka tekevät tuotteestasi erottuvan. Kokenut henkilökuntamme neuvoo sinua valitsemaan sopivat materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, jotta saatte juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivotte.

Painopalvelun tärkeys ilman kiirettä

Picaset tiedostaa, että laadukkaat painotyöt vaativat sekä aikaa että huolellisuutta. Tästä syystä tarjoamme kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua painotuotteillesi, jossa valmistusprosessi etenee silti nopeasti ja huolellisesti. Työskentelemme tehokkaasti alusta loppuun, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi muihin tärkeisiin seikkoihin.

Käytössämme on nykyaikaiset tuotantolaitteet ja teemme yhteistyötä ainoastaan vastuullisten toimijoiden kanssa kone- ja paperihankinnoissa. Tämä takaa, että tuotantomme täyttää korkeat ympäristöstandardit. Lisäksi varmistamme, että tilamme, koneemme, laitteemme ja käyttämämme paperi ovat ympäristöystävällisiä ja kaikki tuotannossa syntyvä jäte kierrätetään asianmukaisesti.

Erikoiskäsittelyt ja viimeistelyt, jotka korostavat lopputulosta

Erottuvien painotuotteiden aikaansaamiseksi tarjoamme monipuolisia erikoiskäsittelyitä ja viimeistelyjä, jotka vahvistavat tuotteesi ilmettä. Voimme lisätä esimerkiksi kulta- ja hopeapainatuksia, foliointia, laminointia, kiiltoefektejä, perforointia tai UV-lakkausta, luoden ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Taiteellisilla viimeistelyillä annat tuotteillesi ammattimaisen ja tyylikkään ulkonäön. Tekstien, kuvien ja grafiikan korostaminen sopivilla viimeistelytekniikoilla varmistaa, että viestisi menee perille tehokkaasti ja kiinnittää vastaanottajan huomion.

Työskentelemme yhdessä alansa johtavien kumppaneiden kanssa, jotta voimme tarjota sinulle innovatiivisia ja laadukkaita viimeistelyratkaisuja. Tämän ansiosta voimme taata, että tuotteidesi viimeistelyt ovat ensiluokkaisia, tyylikkäitä ja visuaalisesti kiehtovia.

Yhteenvetona, Picaset on vuosikymmenten ajan ollut se luotettava painotalo, joka toimittaa monipuoliset painotuotteet ja viimeistelyvaihtoehdot sovitun mukaisesti ja ajallaan. Kun haluatte erottua joukosta ja luoda näyttäviä lopputuloksia, ota yhteyttä meihin. Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan oikeat ratkaisut ja toteuttamaan visuaalisesti vaikuttavia painotuotteita.