Yli neljän vuosikymmenen kokemus painotöissä

Vuodesta 1981 lähtien Picaset on toiminut edistyksellisenä painotalona Helsingin Pitäjänmäen sydämessä. Olemme ansainneet paikkamme painoalan kärjessä Suomessa, ja asiakkaamme arvostavat syvällistä tietotaitoamme. Yli 40 vuoden kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita painotuotteita nopeasti ja ketterästi.

Ekologiset vaihtoehdot painotuotteisiin

Työmme tehokkuus ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Tästä syystä olemme omistautuneet tarjoamaan painopalveluita, jotka vastaavat alamme tiukimpia ympäristönormeja. Tavoitteenamme on pienentää toimintamme hiilijalanjälkeä ja edistää kestävää kehitystä valitsemalla ympäristöystävällisiä tuotantolaitteita, papereita ja muita materiaaleja.

Upeat painotuotteet – Valitse parhaat materiaalit ja tehokkaimmat viimeistelyt

Olitpa sitten suunnittelemassa yrityksesi mainosmateriaaleja tai henkilökohtaisia kutsukortteja, me Picasetilla autamme sinua luomaan mieleenpainuvia painotuotteita. Tarjoamme kattavan valikoiman eri materiaaleja, käsittelytapoja ja viimeistelyjä, jotka nostavat painotuotteesi seuraavalle tasolle.

Rentouttava ja yksilöllinen asiakaspalvelu

Picasetin rento ja yksilöllinen lähestymistapa painopalveluun takaa, että tuotteesi valmistuvat sujuvasti ja huolellisesti. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja pyrimme tarjoamaan heille parasta palvelua. Huolehdimme tilaustesi täsmällisestä toteutuksesta ja pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi etenemisestä.

Punttikestävä toimitus aina deadlineen mennessä

Tiedostamme, että aikataulut ovat monille asiakkaillemme kriittisiä. Siksi käsittelemme myös kiireelliset tilaukset ripeästi ja toimitamme ne suoraan toivottuun paikkaan. Voit olla varma, että tuotteesi saapuvat aina sovittuna ajankohtana ja ne ovat laadultaan ensiluokkaisia. Aikataulujen noudattaminen on meille sydämen asia.

Vastuulliset hankinnat kestävän kehityksen mukaisesti

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat yrityksemme perusarvoja. Tämän vuoksi teemme yhteistyötä vain niiden toimittajien kanssa, jotka noudattavat kestävän kehityksen periaatteita koneiden, laitteiden ja kulutustarvikkeiden hankinnassa. Valitsemamme toimittajat ja toimitilamme täyttävät korkeat ympäristöstandardit, mikä varmistaa painotuotteiden ympäristöystävällisen valmistuksen.

Valitessasi Picasetin asiantuntevan painopalvelun voit olla varma, että saat laadukkaita tulosteita, ekologisia vaihtoehtoja sekä nopeaa ja luotettavaa asiakaspalvelua. Riippumatta tarpeistasi, ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan sinua valitsemaan juuri oikeat materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt. Ota yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan vaikuttavimmat painotuotteesi.