Picaset – Yli neljän vuosikymmenen ammattitaidolla toteutamme painotyöt

Picaset on vuonna 1981 perustettu moderni painotalo, sijaitsemme Helsingin Pitäjänmäen sydämessä. Suomen painoalalla eturintamassa toimivana yrityksenä meillä on yli neljän vuosikymmenen kokemus painotuotteiden tuottamisesta. Asiakkaamme arvostavat meitä nopean ja ketterän palvelumme ansiosta, ja palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Työmme tehokkuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä koko prosessin ajan, aina ensimmäisestä tarjouspyynnöstä valmiin tuotteen toimitukseen.

Meiltä saat korkealaatuisia painopalveluita, jotka vastaavat alamme tiukimpia ympäristönormeja ja standardeja. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen, minkä vuoksi kaikki tuotantolaitteemme ja kulutustarvikkeemme hankitaan kestävän kehityksen periaatteita noudattavilta toimittajilta. Ympäristövastuu on meille keskeistä, ja niin käyttämämme koneet kuin toimitilammekin täyttävät korkeat ympäristövaatimukset.

Painotuotteilla on lukemattomia mahdollisuuksia

Me Picasetissa haluamme auttaa sinua luomaan vaikuttavia ja silmäänpistäviä painotuotteita. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia materiaaleja, käsittelytapoja ja viimeistelyvaihtoehtoja, joiden avulla voit saavuttaa juuri toivomasi lopputuloksen. Olipa kyseessä sitten yrityksesi mainosmateriaali tai henkilökohtainen juhlakutsu, meiltä löydät sopivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Palvelumme on räätälöity, henkilökohtainen ja ripeä. Tunnistamme kiireelliset tarpeesi ja pyrimme aina toimittamaan tilauksesi nopeasti ja täsmällisesti. Tarjoamme myös pikatoimituksia suoraan toivomaasi osoitteeseen. Voit olla varma, että meillä asiasi hoidetaan luotettavasti ja asiantuntevasti.

Kiinnostaako sinua erikoiskäsittelyt ja viimeistelyt? Meiltä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tekevät painotuotteistasi erottuvia. Voimme esimerkiksi toteuttaa kohopainatuksia, foliointeja tai muita erikoistehosteita, jotka viimeistelevät tuotteesi. Toteutamme ideasi sujuvasti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä Picasetiin, kun etsit luotettavaa ja kokenutta yhteistyökumppania painotuotteillesi. Yli neljän vuosikymmenen kokemuksemme alalta takaa, että voimme auttaa sinua saavuttamaan toivomasi lopputuloksen. Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä – luodaan yhdessä mieleenpainuvia painotuotteita!