Kutsukortit postikortteina: Luovia ideoita juhla- ja tapahtumakutsuihin

Picaset on suomalainen painotalo, joka on erikoistunut korkealaatuisten painotuotteiden valmistukseen niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Yli neljän vuosikymmenen kokemuksella tuotamme asiakkaidemme tärkeät painotyöt nopeasti ja ketterästi. Lisäksi tarjoamme painopalveluita, jotka vastaavat alamme tiukkoja ympäristönormeja ja standardeja. Yksi luova keino käyttää painotuotteitamme on postikorttien hyödyntäminen juhla- ja tapahtumakutsuina.

Kutsukortit postikortteina juhliin

Kun haluat lähettää persoonallisen kutsun ystävillesi ja perheellesi juhlaan, postikortit ovat erinomainen valinta. Niiden pieni koko ja tyylikäs design tekevät niistä mielenkiintoisen vaihtoehdon tavallisille kutsukorteille. Picasetin valikoimasta löydät juuri ne materiaalit, käsittelyt ja viimeistelyt, joilla luot postikorteista juuri sellaiset kuin toivot. Tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja, kuten kiiltäviä tai mattapintaisia kortteja eri kokoluokissa. Voit myös valita erikoisviimeistelyjä, jotka tekevät tuotteestasi entistä näyttävämmän ja mieleenpainuvamman. Juhlan teema ja henki heijastuvat kutsukortissa, ja postikortit tarjoavat sinulle tilaisuuden välittää juhlan tunnelmaa jo ennen varsinaista tapahtumaa.

Kutsukortit postikortteina tapahtumiin

Postikortit ovat myös tehokas keino kutsua ihmisiä erilaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä yrityksen tuotelanseeraus, ammattiseminaari tai musiikkikonsertti, postikortit ovat mainio tapa jakaa tietoa tapahtumasta ja lisätä sen vetovoimaa. Voit räätälöidä kutsukorttien ulkoasun tapahtuman teeman mukaisesti, ja Picasetin palveluiden avulla varmistat, että kutsusi erottuvat edukseen. Luovat ratkaisut, kuten ainutlaatuinen korttien muotoilu tai erikoisviimeistelyt kuten foliopainatus tai lakkaus, antavat kutsuillesi haluamasi tyylikkään ja laadukkaan ilmeen. Picasetin henkilökohtainen ja ammattitaitoinen painopalvelu takaa, että tilauksesi valmistuu ajallaan ja huolellisesti, jotta voit lähettää kutsut ajoissa ennen tapahtuman alkua.