Yrityksen painomateriaalien valinnan ABC

Kun on aika päivittää yrityksesi painomateriaaleja tai hankkia uusia paperituotteita, oikeanlaisen materiaalin valitseminen on avainasemassa. Materiaalin valinta vaikuttaa lopputulokseen huomattavasti, joten on olennaista ottaa huomioon useita tekijöitä ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Painotuotteiden laatu ja pitkäikäisyys

Yrityksesi maine ja brändikuva ovat keskeisiä menestyksen elementtejä. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää valita painotuotteille materiaali, joka heijastaa yrityksesi arvoja parhaiten. Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit luovat ammattimaisen kuvan ja säilyvät hyväkuntoisina pidempään.

Picaset tarjoaa kattavan valikoiman eri materiaaleja, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin. Etsitpä sitten esitteitä, käyntikortteja tai julisteita, meiltä löytyy varmasti sopiva materiaali juuri sinun tarpeisiisi. Valikoimassamme on myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, sillä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä tuotteita tinkimättä laadusta.

Viimeistely ja erikoiskäsittelyt

Painotuotteiden viimeistely ja erikoiskäsittelyt voivat tuoda tuotteisiisi lisää arvoa ja tehdä niistä entistä vaikuttavampia. On tärkeää pohtia, mitä erikoisominaisuuksia haluat painotuotteisiisi sisällyttää.

Picasetilla olemme asiantuntijoita monenlaisten viimeistely- ja erikoiskäsittelyvaihtoehtojen alalla. Olipa toiveenasi UV-lakkaus, foliointi tai kohopainatus, meillä on tarjota juuri ne ratkaisut, jotka tekevät tuotteistasi silmiinpistäviä ja erottuvia.

Muista, että erikoiskäsittelyt ja viimeistelyt voivat vaikuttaa tuotteen hintaan ja toimitusaikaan, joten nämä seikat kannattaa ottaa huomioon suunniteltaessa painotuotteita. Päämääränä on kuitenkin saavuttaa vaikuttava ja korkealaatuinen lopputulos, joka kuvastaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ankarat ympäristönormit ja -standardit

Picasetilla pidämme ympäristöasioita toimintamme ytimessä. Tarjoamme asiakkaillemme painoratkaisuja, jotka noudattavat alamme tiukkoja ympäristönormeja ja -standardeja.

Valitessasi meidät yhteistyökumppaniksesi voit olla varma, että käytämme vain kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja ja teemme yhteistyötä ainoastaan niiden toimittajien kanssa, jotka jakavat ympäristöarvomme. Käyttämämme koneet, laitteet ja paperit täyttävät kaikki vaaditut ympäristönormit, mikä tekee meistä luotettavan ja vastuullisen vaihtoehdon.

Ota yhteyttä Picasetiin, niin autamme sinua valitsemaan juuri oikeat materiaalit painotuotteillesi. Yli 40 vuoden kokemuksellamme – vuodesta 1981 lähtien – ja sitoutumisellamme laatuun ja kestävyyteen, voimme taata sinulle vaikuttavat painotuotteet, jotka edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.