Kaikki painotuotteet yrityksesi tarpeisiin

Meiltä saat tilattua helposti kaikki painotuotteet samasta paikasta ja juuri sellaisena kuin ne haluat. Myyjämme auttavat sinua mielellään.

Painotuotteiden avulla avulla teet yrityksesi tunnetuksi ja näkyväksi. Pyydä tarjous.

Tapahtumatuotteet

Erilaisiin tapahtumiin tarvitaan erilaisia painotuotteita.

Tapahtumapassit

Esimerkiksi tapahtumapassit ovat oiva tapa kertoa muille, ketkä kaikki kuuluvat samaan tapahtumaan ja mikä kenenkin rooli on. Passin toiselle puolelle voidaan painaa tapahtuman aikataulu. Helpottaaksesi omaa työtäsi, nimet kannattaa personoida passeihin suoraan Excel-tiedostosta.

Tapahtumapassit painamme yleensä suoraan muoville, jolloin niitä ei tarvitse laminoida. Passit tehdään yleensä pyöristetyillä kulmilla ja valmiilla kiinnitysreiällä. Halutessasi saat myös kaulanauhat mukaan.

Meiltä saa myös nimikortteja koteloineen. Nimikortit voi kiinnittää vaatteeseen joko hakaneulalla tai klipsillä, jotka molemmat tulevat kotelon mukana.

Pääsyliput

Painamme pääsyliput, joita ei voi kopioida. Erilaisten lippujen, kuponkien, VIP-passien ja tapahtumapassien painaminen onnistuu kauttamme. Lipuissa voi olla esim. juokseva numerointi ja repäisykohta (perferointi) halutessasi. Käytössämme on myös ns. kiiltoefekti sekä kulta- ja hopeapainatus, joilla saa tehtyä lipusta vaikeasti väärennettävän.

Pääsyliput, lounasliput, drinkkiliput, vip-liput… Oli tarpeesi mikä tahansa, selkeät liput auttavat pitämään homman kasassa. Liput voidaan nitoa esim. 5 kpl:een nippuihin tai liimata paksummaksi blokiksi. Toimita meille valmis aineistosi tai anna meidän suunnitella lippu tapahtumaasi.

Kiiltoefektillä sekä kullan ja hopean lisäyksillä lippua on tosi vaikea väärentää. Kysy ohjeet tai kerro mitä haluat, me toteutamme. Alla videolinkit kiillosta sekä kullasta ja hopeasta:

Clear Dry Ink -kiiltoefekti. Mukana myös InDesign ohjeet: https://www.youtube.com/watch?v=SSnhfcdONK0

Kulta- ja hopeapainatus, sis. ohjeet: https://www.youtube.com/watch?v=fM2GKBAwQcM

Kupongit

Vauhdita myyntiäsi alennus- tai kilpailukupongilla! Voimme painaa kuponkeihin yksilölliset tunnistuskoodit.

Myymälätuotteet

Meiltä saat myös POS-materiaalit sujuvasti samasta paikasta.

Hyllypuhujat

Helppo ja edullinen tapa herättää ostajan mielenkiinto myymälässä on hyllypuhuja. Hyllypuhujalla saat tuotteesi erottumaan muista tuotteista. Varren avulla ne tulevat esiin hyllystä ja kiinnittävät asiakkaan huomion.

Tuotteiden leikkaus onnistuu muotoon kuin muotoon. Myös valmiita stanssipohjia meiltä löytyy useita, myös kenkäpuhujiin ja ”don’t disturb”-ovenkahvalappuihin.

Meiltä saat myös muut myymälämateriaalit: mm. julisteet, esitteet, suurtulosteet, roll-upit, pöytäständit jne…

Hyllypuhujiin painetaan yleensä markkinointi- tai tuotetietoa, ja niitä käytetään mainoskampanjoissa. Hyllypuhujia on monen kokoisia ja muotoisia. Kysy meiltä valmiita muotoja eli stanssipohjia hyllypuhujille tai suunnittele oma muotosi itse. Me autamme hiomaan muodon toimivaksi.

Materiaalin valinta

Hyllypuhujissa tulee ottaa huomioon se, että kartongin tai muovin paksuus on juuri sopiva kyseiselle muodolle. Hyllypuhujan tulee kaartua nätisti hyllyn reunasta, eikä se saa jäädä törröttämään liian suorana tai vastaavasti roikkua liian lerppuna hyllyn reunasta. Autamme mielellämme oikean materiallin valinnassa, sekä varren pituuden ja leveyden tarkastamisessa. Myös hyllypuhujan käyttöikä vaikuttaa materiaalin valintaan – kartonki sopii lyhytaikaiseen ja muovi pitempiaikaiseen käyttöön.

Käytämme hyllypuhujissa mm. seuraavia materiaaleja:

 • 250 g luonnonvalkoinen, matta, päällystetty kartonki
 • 275 g luonnonvalkoinen, matta, päällystetty kartonki
 • 255 g muovi, ei repeydy
 • 360 g muovi, ei repeydy

Muuta tietoa

Hyllypuhujat on yleensä painettu vain yhdeltä puolelta. Niissä on valmiiksi kiinni kaksipuoliset teipit, jolloin ne on helppo kiinnittää hyllyyn.

Painokelpoinen tiedosto

Autamme mielellämme painokelpoisen hyllypuhujatiedoston valmistuksessa. Myös hyllypuhujan tiedosto vaatii bleedit eli leikkausvarat, kuten muutkin painotiedostot. Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.

Käyntikortit ja esitteet

Painamme käyntikortit laadukkaasti ja tarvittaessa nopeasti. Myös upeat viimeistelyt ovat mahdollisia. Katso lisätietoja täältä: Käyntikortit

Tilaa myös erilaiset esitteet ja mainokset samalla. Niiden avulla teet yrityksesi tunnetuksi ja näkyväksi. Katso lisää esitteistä täältä: Esitteet ja flyerit

Kirjekuoret ja itsejäljentävät lomakkeet

Lähetä meille logosi, me painamme sinulle kirjekuoret.

Painatuksen saa halutessaan myös kirjekuoren läppään.

Myös pienet määrät onnistuvat helposti.

Kirjekuorien koot

Yleisimmät kirjekuorikoot ovat:

 • C6, jonka sisään mahtuu A6
 • C65, jonka sisään mahtuu 210 x 105 mm
 • C5, jonka sisään mahtuu A5
 • E5-ikkuna, jonka ikkunakoko on 90 x 30 mm
 • C4, jonka sisään mahtuu A4
 • E4-ikkuna, jonka ikkunakoko on 90 x 30 mm (pystykuori esim. laskuille)
 • 155 x 155 mm, jonka sisään mahtuu maks. 150 x 150 mm tuote

Kirjekuorien materiaali

Käytämme digipainoon soveltua kirjekuoria, joissa on tarra sulkemista varten.

Kirjekuorien painovärien ilmoittaminen

Kirjekuoreen voi painaa myös läppään. Painovärit ovat kuitenkin vain yhdellä puolella, sillä kuoret ajetaan läppä auki.

 • Yksipuolinen mustalla värillä 1/0
 • Kaksi- tai useampivärinen yksipuolisena 4/0

Painokelpoinen tiedosto

Voimme latoa kirjekuoren reprossamme ja liittää siihen mahdolliset kuvat tai logot. Tarvittavat tiedot ja liitteet voi lähettää sähköpostilla. Jos sinulla on jokin suunnitelma, voit lähettää sen meille esim. Word-tiedostona, joka toimii samalla käsikirjoituksena reprolle. Yleensä logo sijoitetaan vasempaan yläkulmaan..

Asiakkaan valmis tiedosto mieluiten pdf-tiedostona. Värit cmyk tai rgb. Painopinta ei teknisistä syistä voi mennä reunaan saakka. Valkoista paperin pintaa täytyy jättää näkyviin vähintään 3 mm reunoille.

Itsejäljentävät lomakkeet

Vaikka itsejäljentävien lomakkeiden käyttö on vähentynyt viime aikoina, ne ovat silti käteviä monissa tilanteissa, joissa ei pystytä esimerkiksi tulostamaan asiakirjoja paperille. Itsejäljentäviä lomakkeita käytetään esim. asuntojen osto- ja myyntisopimuksissa, laskuissa, rahtikirjoissa, lähetteissä, saatteissa, kuiteissa.

Itsejäljentävät lomakkeet toimivat niin, että kun päällimmäiseen lomakkeeseen kirjoittaa, teksti jäljentyy alla olevaan/oleviin lomakkeisiin. Yhdessä setissä voi olla eri määrä jäljentäviä osia: 1-, 2-, 3- ja 4-osaiset lomakkeet ovat yleisimmin käytettyjä. On mahdollista tehdä myös yksinjäljentävää, jossa voi itse valita jäljentyvien arkkien määrän (6-8 lomaketta päällekkäin alkaa olla maksimi, jäljennyksen selvyys alimmaisessa arkissa riippuu käytettävän kynän terävyydestä ja kynän terään kohdistuvasta paineesta).

Yleensä itsejäljentävät liimataan irtonaisiksi seteiksi ylhäältä tai vasemmalta. Toinen vaihtoehto on liimata kaikki setit sopivan paksuisiksi lehtiöksi eli blokeiksi, jolloin täytyy käyttää suojakartonkia settien välissä, tai vaihtoehtoisesti liimataan yliheittokansi, josta saa käännettyä kartonkiläpän setin väliin kirjoittamisen ajaksi, mikä estää jäljentymisen alla oleviin setteihin. Lähetä meille valmis aineisto (esim. pdf, word, excel) tai me voimme tehdä lomakkeen ohjeittesi mukaan. Painamme myös numerosarjoitettuja lomakkeita. Jos sinulla on kysyttävää, niin soita 09 684 1066, lähetä viesti tarjouspyyntölomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen picaset@picaset.fi.

Käytännöllistä on valita lomakesettiin jokaiselle osapuolelle oma värinsä. Värilliset lomakkeet ovat muotoa:

 • 4-osainen (va-si-pu-ke): valkoinen päälliarkki (1), sininen väliarkki (2), punainen väliarkki (3), keltainen ala-arkki (4)
 • 3-osainen (va-ke-pu): valkoinen päälliarkki, keltainen väliarkki, punainen ala-arkki
 • 2-osainen (va-ke): valkoinen päälliarkki, keltainen ala-arkki
 • 2-osainen (va-va): valkoinen päälli- ja ala-arkki

Yksinjäljentävät ova aina valkoisia.

Painokelpoinen tiedosto

Toivomme tiedoston mieluiten pdf-tiedostona. Muistathan leikkausvarat, jos sellaisia tarvitaan. Katso lisätietoja aineisto-ohjeista.